Ο Σνουπ Ντογκ υπονοεί σε στίχους του ότι κάπνισε μαριχουάνα με τον Ομπάμα

Gazzetta team
Ο Σνουπ Ντογκ υπονοεί σε στίχους του ότι κάπνισε μαριχουάνα με τον Ομπάμα
Ο Σνουπ Ντογκ αφήνει υπόνοιες σε νέους του στίχους ότι μπορεί να έχει καπνίσει μαριχουάνα με τον Μπάρακ Ομπάμα.

Το έβαλε έτσι για να κάνει… εντύπωση ή μπορεί και να έχει γίνει; Ξεκάθαρη απάντηση δεν έχουμε, αλλά μόνο ότι ο Σνουπ Ντογκ σε στίχους του υπονοεί ότι κάποτε κάπνιζε μαριχουάνα με τον Μπάρακ Ομπάμα.

Ο διάσημος ράπερ κυκλοφόρησε ένα νέο cd με 10 κομμάτια, το «Tha Streets 2 Tha Suites» και σε ένα από αυτά, ο στίχος του είναι «ακόμα πίνετε τζιν και χυμό ενώ καπνίζω μαριχουάνα, στοιχηματίζω ότι ποτέ δεν το ανατινάξατε με τον Ομπάμα».

Δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο παρά η υπόνοια ότι μπορεί και να έχει γίνει κάτι τέτοιο, ιδίως όταν έχει παραδεχθεί πως έχει καπνίσει και μέσα στον Λευκό Οίκο.

«Στο μπάνιο. Στο μπάνιο. Όχι στον Λευκό Οίκο, αλλά στο μπάνιο» είχε διευκρινίσει ο ίδιος γελώντας… «Είχα ρωτήσει, μπορώ να χρησιμοποιήσω το μπάνιο για ένα δευτερόλεπτο; Και μου απάντησαν «Τι θα κάνεις; Νούμερο ένα ή νούμερο δύο;» Είπα, νούμερο δύο… Όταν κάνω το νούμερο δύο, συνήθως, ξέρετε, έχω ένα τσιγάρο ή ανάβω κάτι για να πάρει άρωμα ο χώρος», οπότε μου είπαν «Μπορείτε να ανάψετε ένα κομμάτι χαρτοπετσέτα» και απάντησε «αυτό θα κάνω».

Η αγάπη του Σνουπ Ντογκ για τη μαριχουάνα είναι μεγάλη. Καπνίζει παντού, ακόμα και δημόσια, ενώ είχε πει πως αν γινότανε πρόεδρος των ΗΠΑ, το πρώτο πράγμα που θα έκανε θα ήταν να νομιμοποιήσει παντού τη μαριχουάνα.

Ο Σνουπ Ντογκ μάλιστα έχει προσωπικό υπάλληλο ώστε να του στρίβει τα τσιγάρα τον οποίο πληρώνει με 50.000 δολάρια τον χρόνο.

«Ένα πράγμα που με χαρακτηρίζει είναι ότι είμαι συνεπής με τα πράσινα φυτά, οπότε η δουλειά του είναι σταθερή, δεν έχει τίποτα να ανησυχεί», είχε πει απαντώντας για το αν στο lockdown αυξήθηκε η παραγωγική εργασία του υπαλλήλου του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ