Σύρραξη στο Survivor, πήραν σηκωτό τον Μπόγδανο: «Άντε φύγε από εδώ, βλάκα», είπε στον Παππά (vid)

Gazzetta team
Σύρραξη στο Survivor, πήραν σηκωτό τον Μπόγδανο: «Άντε φύγε από εδώ, βλάκα», είπε στον Παππά (vid)
Χαμός στο Survivor μεταξύ Ηλία Μπόγδανου και Αλέξη Παππά που παραλίγο να παίξουν ξύλο και χρειάστηκε να πάρουν σηκωτό τον πρώτο για να μην ξεφύγει η κατάσταση.

Όσο περνάνε οι μέρες στο Survivor, η κατάσταση στον Άγιο Δομίνικο γίνεται όλο και πιο έκρυθμη. Κάτι που επιβεβαιώνεται και από τρέιλερ του ΣΚΑΙ για το αυριανό επεισόδιο, το οποίο και αυτό θα είναι επεισοδιακό.

Μόνο που αυτή την φορά τα πράγματα πήγαν να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο, καθώς όπως φαίνεται ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Αλέξης Παππάς έφτασαν πολύ κοντά στο να παίξουν ξύλο.

Το video ξεκινάει με τον Αλέξη Παππά να ακούγεται να λέει για τον εαυτό πως για ακόμα μία φορά είχε δίκιο ενάντια στον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος μιλάει στη συνέχεια και λέει: «Ακολουθεί ένα πλάνο. Αν καταφέρει και γυρίσει όλη την παραλία εναντίον μας, τότε η κατάσταση για εμένα και το Νίκο θα είναι δύσκολη».

Σε εκείνο το σημείο ακούγεται και πάλι ο Αλέξης Παππάς: «Να δείξω τις προθέσεις μου για ενωτική διάθεση και αυτό ήταν αντιληπτό από τον Ηλία», με το πλάνο στη συνέχεια να πηγαίνει στον Ηλία Μπόγδανο: «Η στάση μου για τον Αλέξη δεν αλλάζει. Ξέρω οτι στα μάτια μου δεν ταιριάζουμε», ενώ αμέσως μετά επιστρέφει στο πλάνο ο Αλέξης Παππάς που λέει: «Α ρε φουκαρά Ηλία, τι σε περιμένει».

Ο διάλογος που προκάλεσε την ένταση

Μετά από κάποιες στιγμές του αγωνίσματος παρουσιάζεται ο παρακάτω διάλογος που προκάλεσε την μεγάλη ένταση μεταξύ των δύο...

  • Αλέξης Παππάς: «Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει, για αυτά που κάνει. Από εδώ και πέρα σου λέω ξεκάθαρα είσαι ο πρώτος που θα ψηφίζω»
  • Ηλίας Μπόγδανος: «Ψήφιζέ όσο θες, δεν με πειράζει»
  • Αλέξης Παππάς: «Γιατί φωνάζεις αγόρι μου»
  • Ηλίας Μπόγδανος: «Γιατί με ενοχλείς. Εσύ έχεις θέμα με εμένα ρε φίλε. Δεν σε ξαναβλέπω ποτέ, τελείωσε. Ούτε στον αγώνα».
  • Αλέξης Παππάς: «Μαζί σου».
  • Ηλίας Μπόγδανος: «Άντε φύγε από εδώ, βλάκα».
  • Αλέξης Παππάς: «Ε, πρόσεχε πως μιλάς».
  • Ηλίας Μπόγδανος: «Ναι, τι θα μου κάνεις»

Όπως μπορείτε να δείτε, ο ένας αρχίζει να πλησιάζει απειλητικά τον άλλον, ο Γιώργος Λιανός κάνει κίνηση να μπει στην μέση, ενώ χάρη στην επέμβαση των υπόλοιπων παικτών που παίρνουν σηκωτό τον Ηλία Μπόγδανο, η κατάσταση δείχνει να ηρεμεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ