MasterChef: Επιστροφή-έκπληξη μετά την αποχώρηση, «χτες το βράδυ είδα φίδια» (vid)

Gazzetta team
MasterChef: Επιστροφή-έκπληξη μετά την αποχώρηση, «χτες το βράδυ είδα φίδια» (vid)
Ένας παίκτης επιστρέφει στο MasterChef, με τους Ιωάννη και Διονύση να δυσανασχετούν με τις εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο.

Ένα επεισόδιο γεμάτο… εκπλήξεις αλλά και μια επιστροφή που μάλλον δεν αρέσει στους περισσότερους, θα δούμε στο σημερινό (8/3) επεισόδιο του MasterChef.

Όπως ανακοινώνουν οι κριτές, μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου, επιστρέφει κάποιος παίκτης, με τις εκφράσεις των διαγωνιζόμενων να μαρτυρούν πως μάλλον δεν είναι ένα πρόσωπο που συμπαθούν.

Επιστρέφει ο Κωστής Αλεξάκης;

Σύμφωνα με όσα είχαν μεταδοθεί πριν λίγες ημέρες, ο Κωστής Αλεξάκης, είναι εκείνος που αναμένεται να επιστρέψει, στη θέση του Πάνου που αποχώρησε οικειοθελώς.

Ο Κωστής μπαίνει στο MasterChef, αλλά σύντομα ξαναβγαίνει σε δοκιμασία στην οποία θα μαγειρέψει μαζί με το Διονύση και τον Ιωάννη, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή.

Ανούς και Διονύσης είναι ζευγάρι

Αναφορικά με τα ζευγάρια του MasterChef, Ανούς και Διονύσης Σαρακίνης είναι ζευγάρι και μάλιστα σε λίγα επεισόδια θα το παραδεχτούν και στην κάμερα, λέγοντας ότι θα δούμε αν θα συνεχιστεί αυτή η σχέση και μετά το παιχνίδι.

Ο Ιωάννης Αυλωνίτης και η Μαρία Λαζαρίδου δεν θα παραμείνουν ζευγάρι, λένε τα spoilers.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ