Είχε χάσει τη γάτα του και την βρήκε μετά από 15 χρόνια 65 χιλιόμετρα πιο μακριά

Gazzetta team
Είχε χάσει τη γάτα του και την βρήκε μετά από 15 χρόνια 65 χιλιόμετρα πιο μακριά
Ένας Αμερικανός έχασε τη γάτα του όταν ήταν μηνών και την βρήκε έπειτα από 15 χρόνια.

Μια απίστευτη ιστορία επανένωσης συνέβη στις ΗΠΑ, όταν μια γάτα που είχε χαθεί πριν από 15 χρόνια κατέληξε και πάλι στον ιδιοκτήτη της.

Ήταν μόλις μερικών μηνών γατάκι όταν η Μπράντι χάθηκε μέσα από τα χέρια του Τσαρλς. «Βγήκε έξω το απόγευμα στην πίσω αυλή μας, όμως όταν σκοτείνιασε και πήγα να την φέρω ξανά μέσα, δεν την έβρισκα πουθενά», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της Μπράντι.

Ο Τσαρλς πήρε το αυτοκίνητο και οδηγούσε για ώρες, ψάχνοντας να την βρει, ενώ επισκέφτηκε επίσης τοπικά καταφύγια ζώων αλλά χωρίς αποτέλεσμα. «Ήμουν πολύ στεναχωρημένος. Την ήθελα πίσω επειδή όταν την υιοθέτησα, ορκίστηκα να την φροντίζω σε όλη την ζωή της», πρόσθεσε, προσθέτοντας ότι φοβήθηκε μήπως την χτύπησε αυτοκίνητο ή την σκότωσε κάποιο κογιότ.

«Ήλπιζα κάποιος να την είχε μαζέψει από τους δρόμους και υποθέτω κάτι τέτοιο συνέβη», ανέφερε. Ο Τσαρλς συνέχισε τη ζωή του, ενώ μετακόμισε σε νέο μέρος και υιοθέτησε δυο μικρότερες γάτες. Την περασμένη Κυριακή έλαβε τηλεφώνημα από ένα καταφύγιο ζώων στο Λος Άντζελες και ένα ακόμη από την εταιρία που έφτιαξε το μικροτσίπ, το οποίο είχε τοποθετήσει στη Μπράντι όταν την υιοθέτησε.

Ωστόσο, είχε αλλάξει διεύθυνση αλλά και αριθμό τηλεφώνου, αλλά το κινητό του παρέμενε ίδιο οπότε κατάφεραν να τον εντοπίσουν. «Ήμουν επιφυλακτικός, σκέφτηκα ότι ήταν λάθος. Ίσως υπάρχει μια πιθανότητα στο εκατομμύριο να είναι η Μπράντι. Αλλά μετά από 15 χρόνια, ήταν σχεδόν απίθανο. Από την άλλη, είπα, το μικροτσίπ δεν μπορεί να λέει ψέματα», ανέφερε.

Για να προσθέσει: «Είναι καταπληκτικό. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Την είδα, την σήκωσα και άρχισε να γουργουρίζει. Ήταν πολύ συγκινητικό. Ένιωσα ωραία που την είχα ξανά στην αγκαλιά μου», πρόσθεσε, εξηγώντας ότι ξέσπασε σε κλάματα επειδή τόσα χρόνια πίστευε ότι την έχασε οριστικά.

Η Μπράντι βρέθηκε περίπου 65 χιλιόμετρα από εκεί που ζει ο Τσαρλς, στην περιοχή της Κοιλάδας του Σαν Φερνάντο, στο Λος Άντζελες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ