Έξαλλος ο Παπαδάκης με τον Κούγια: «Όταν δεν σας συμφέρει, κλείνετε το τηλέφωνο» (vid)

Gazzetta team
Έξαλλος ο Παπαδάκης με τον Κούγια: «Όταν δεν σας συμφέρει, κλείνετε το τηλέφωνο» (vid)
Ο Αλέξης Κούγιας έκλεισε το τηλέφωνο στον Γιώργο Παπαδάκη και ο γνωστός δημοσιογράφος έγινε έξαλλος.

Το video του Luben με τον Αλέξη Κούγια να κλείνει το τηλέφωνο σε κάθε εμφάνισή του σε τηλεοπτική εκπομπή τις τελευταίες μέρες, με αφορμή την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη επιβεβαιώθηκε και την Παρασκευή το πρωί.

Ο γνωστός ποινικολόγος βγήκε στον αέρα του ΑΝΤ1 και της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» για να μιλήσει για την υπόθεση του γνωστού δικηγόρου που από τα ξημερώματα έχει κριθεί προφυλακιστέος.

Αφού λοιπόν είπε την άποψή του περί της εξέλιξης της συγκεκριμένης υπόθεσης και των όσων έγιναν χθες, ο Γιώργος Παπαδάκης πήγε να του κάνει μία ερώτηση, όμως ο Αλέξης Κούγιας δεν ήταν και τόσο διατεθειμένος να απαντήσει όπως φάνηκε, καθώς για ακόμα μία φορά έκλεισε το τηλέφωνο.

Ο μονόλογος Παπαδάκη προς Κούγια

«Είσαστε ο Αλέξης Κούγιας, γιατί στην αρχή δεν σας γνώρισα. Μόλις κλείσατε το τηλέφωνο το επιβεβαιώσατε», είπε αρχικά ο γνωστός δημοσιογράφος με δόση χιούμορ, όμως στη συνέχεια σοβάρεψε και εξερράγη: «Όταν δεν σας συμφέρει κλείνετε το τηλέφωνο. Δεν θα κάνετε τις συνεντεύξεις όπως θέλετε εσείς. Ούτε θα σας δίνουμε βήμα. Διαφορετικά να πάτε στο εμπορικό και να αγοράσετε τηλεοπτικό χρόνο. Εγώ είμαι δημοσιογράφος και εσείς δικηγόρος. Από τη στιγμή που δεχθήκατε να μας μιλήσετε, είσαστε υποχρεωμένος να ακούσετε την ερώτηση και είμαι υποχρεωμένος να ακούσω την απάντηση. Να βγείτε να πείτε αυτά που θέλετε και μετά όταν στριμώχνεστε, αν στριμώχνεστε, να κλείνετε το τηλέφωνο... Δεν πειράζει. Έχω την εντύπωση οτι με κάλυψε το κλείσιμο του τηλεφώνου.

Εγώ είχα σκοπό να σας ρωτήσω...

  • Συνωμοτεί όλος ο κόσμος, προκειμένου ο πελάτης σας να βρεθεί σήμερα προφυλακισμένος. Στην αρχή ο στόχος ήταν η κ. Μενδώνη, τα έργα στο Ελληνικό και οτι πίσω από αυτή την επίθεση πάμε για πρόωρες εκλογές.
  • Στη συνέχεια το σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Ο Μπιμπίλας και 2-3 δικηγόροι, οι οποίοι δεν τα πάνε καλά με τον πελάτη σας. Εσείς το αλλάξατε.

Αυτά ήθελα να σας ρωτήσω και εσείς να απαντήσετε. Με όλο τον σεβασμό και την εκτίμηση στο πρόσωπό σας, αλλά ανάλογη εκτίμηση να υπάρχει και στο δικό μας πρόσωπο. Δεν θίγεστε μόνο εσείς. Θίγεται και το σύνολο του κόσμου και ο δημοσιογράφος που θέλει να κάνει την δουλειά του. Όχι όπως θέλετε εσείς, αλλά με τους κανόνες που επιβάλει η δεοντολογία. Ερώτηση-απάντηση και όχι μονόλογος. Σας ευχαριστώ που κλείσατε το τηλέφωνο γιατί εμένα που δημιουργήσατε την εντύπωση οτι δεν θέλατε να ακούσετε τα επόμενα ερωτήματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ