Όλος ο κόσμος αποθεώνει το ήθος του Μπιμπίλα: «Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω... μέτριος» (pic)

Gazzetta team
Όλος ο κόσμος αποθεώνει το ήθος του Μπιμπίλα: «Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω... μέτριος» (pic)
Ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεται την υπόθεση Λιγνάδη και όχι μόνο ο Σπύρος Μπιμπίλας, έχουν αναγκάσει όλο τον κόσμο να του βγάλει το... καπέλο.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μετράει δεκάδες χρόνια στον χώρο του θεάτρου... Για την ακρίβεια 45, καθώς η πρώτη του εμφάνιση ήταν το 1976 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με την παράσταση της Σχολής του Πειραϊκού Συνδέσμου «Αυλή των Θαυμάτων» του Καμπανέλλη.

Κι όμως ένας άνθρωπος με την εμπειρία αυτή, χωρίς να έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα σε όλη την επαγγελματική του διαδρομή, κατάφερε να κερδίσει την καθολική αποδοχή με κάτι που δεν έχει σχέση με κάποιο ρόλο, αλλά με το πως διαχειρίστηκε και διαχειρίζεται το σκάνδαλο #metoo στον καλλιτεχνικό χώρο και ειδικά την περίπτωση Λιγνάδη.

Η απάντηση που έδωσε στις ατάκες τύπου «μέτριος ηθοποιός», αλλά και η γενικότερη στάση του, έχει αναγκάσει όλο τον κόσμο να του βγάζει το καπέλο και να παραδέχεται το ήθος του...

Μάλιστα, το όνομά του το πρωί της Παρασκευής ήταν νούμερο 1 trend στο Twitter με όλους τους χρήστες να τον αποθεώνουν και να εκθειάζουν τον χαρακτήρα του.

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ