Show on camera του ρεμπέτη Κουτσαβάκη που έκανε το κορονοπάρτι: «Ενοχλώ κανέναν, δεν σας κάλεσα!» (vid)

Gazzetta team
Show on camera του ρεμπέτη Κουτσαβάκη που έκανε το κορονοπάρτι: «Ενοχλώ κανέναν, δεν σας κάλεσα!» (vid)
Τη δική του παράσταση on camera, με φοβερές... ατάκες, έδωσε ο ρεμπέτης που έστησε το κορονοπάρτι στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης συνελήφθη έπειτα από κορονοπάρτι που έστησε στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα σε αποθήκη στον Εύοσμο, για χάρη της αγαπημένης μου.

Μόνο που υπολόγιζε χωρίς τον... πρώην της, ο οποίος τους «κάρφωσε» με καταγγελία. Ο 24χρονος ρεμπέτης καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 μηνών με τριετή αναστολή ενώ του βεβαιώθηκε και πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Ο νεαρός μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» και… σάστισε τους παρουσιαστές με τη ψυχραιμία του. Ερωτηθείς για το πρόστιμο ο 24χρονος είπε «δεν είναι προβλήματα αυτά για τη ζωή μας. Τρία χιλιάρικα ήταν η ζημιά και δυο κατοστάρικα τα έξοδα δικαστηρίου. Δεν ήταν πάρτι, δεν είχαμε μπαλόνια, μαζευτήκαμε, μαζευόμαστε τακτικά».

Στη συνέχεια είπε ότι υπάρχουν «στέκια στη Θεσσαλονίκη που πηγαίνουμε και έχει παραπάνω (σ.σ. άτομα). Εμείς ζούμε με μουσική, άλλοι μπορεί να κάνουν άλλα πάρτι». Ερωτηθείς για το αν αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει με τον κορονοϊό και τις απαγορεύσεις συναθροίσεων ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης είπε: «Εμένα αυτό το πράγμα δεν με επηρεάζει άμεσα, δεν το πιστεύω μέσα μου, δεν αντιλαμβάνομαι τη σοβαρότητα της κατάστασης όπως τα λένε στις τηλεοράσεις. Θα σεβαστώ τα μέτρα μέχρι ενός σημείου, σε λογικά πλαίσια. Δεν γίνεται να μου απαγορεύσει κάποιος να παίξω το ρε ματζόρε για τη δικιά μου τη ζωή».

Η παρουσιάστρια της εκπομπή σε εκείνο το σημείο τον… επέπληξε και εκείνος απάντησε: «Ενοχλώ κανέναν; Δεν σας καλέσαμε εσάς να έρθετε να παίξουμε μαζί το ρε ματζόρε».

Για το επίμαχο ζήτημα, δηλαδή αν τον… κάρφωσε ο πρώην της κοπέλας του, ο 24χρονος τόνισε: «Α εκεί θέλετε να το πάτε. Εγώ ετοιμαζόμουν να αρραβωνιαστώ. Τι να αρραβωνιαστώ τώρα; Χάλασε. Τώρα με έμαθαν και οι γονείς της κοπελιάς με άλλο μάτι. Ο πρώην μας κατήγγειλε, δεν θέλω να σταθώ πολύ σε αυτό».

Οπως εξήγησε στη συνέχεια, είναι 1,5 χρόνο με τη συγκεκριμένη κοπέλα και στην πραγματικότητα δεν χάλασε ο αρραβώνας.

Ερωτηθείς για το πρόστιμο που επιβλήθηκε είπε ότι «δεν είμαι άνετος οικονομικά, αλλά δεν μπορεί να με επηρεάσει. Το νόημα της ζωής το βρίσκω στον έρωτα, στην οικογένεια, στο πνεύμα, στις τέχνες. Δεν αντιλέγω, να προσέχουμε. Δεν θα βγω να το παίξω σαν αυτούς που λένε “οι μασόνοι φταίνε”».

Στο τέλος μάλιστα της μετάδοσης του ρεπορτάζ ο 24χρονος ρεμπέτης είπε και ένα… τραγούδι.

Δείτε το βίντεο της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ