Survivor: Νέο «ρεσιτάλ» στο Twitter, «με είπε αλογάκι της Παναγίας ο Λιανός;» (pics)

Gazzetta team
Survivor: Νέο «ρεσιτάλ» στο Twitter, «με είπε αλογάκι της Παναγίας ο Λιανός;» (pics)
Ο Τριαντάφυλλος και ο Πάνος Καλίδης συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο Survivor με τους χρήστες του Twitter να τους αποθεώνουν.

Το Survivor… επέστρεψε στις οθόνες το βράδυ της Πέμπτης, αφού την Τετάρτη (6/1) δεν προβλήθηκε λόγω των γεγονότων στην Αμερική και την εισβολή στο Καπιτώλιο.

Όμως αφού επέστρεψε το survivor, ξεκίνησε ξανά και το «πάρτι» στο Twitter.

Την «τιμητική» τους στο επεισόδιο της Πέμπτης είχαν για ακόμα μια φορά ο Τριαντάφυλλος και ο Πάνος Καλίδης, με επικές εκφράσεις όπως «Δεν ξηγιέστε όμορφα. Όταν χειροκροτώ θα ακολουθείτε», «Τρέχετε, τρέχετε, τρέχετε.....Τι τρέχετε...;Που θα πάτε;», «Καλά που έχουμε Κατια και Κοψιδα θα είχαμε πει το ρύζι ρυζάκι», «Δυο πίτα με γύρο και μια μπύρα...», «Με είπε αλογάκι της Παναγίας ο Λιανός;».

Ενώ όπως φαίνεται η Κάτια Ταραμπάνκο έχει κερδίσει την συμπάθεια του κοινού, αφού αναρτήσεις στο Twitter αναφέρουν πως «τέτοια ανατροπή από αντιπάθεια σε συμπάθεια δεν έχει ξαναυπάρξει στην τηλεόραση».

Η Κάτια Ταραμπάνκο όταν συμμετείχε στο GNTM δεν ήταν και από… τις πιο συμπαθητικές παίκτριες για το κοινό, αλλά όπως φαίνεται αυτό έχει αλλάξει εντελώς.

Ένας άλλος αγαπημένος του κοινού φαίνεται πως είναι και ο Γιώργος Κοψιδάς αφού όλοι αναφέρονται στην «υπομονή του και το ήθος του», ενώ αυτό το δίδυμο μοιάζει να είναι και το πιο δυνατό στα αγωνίσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ