Τεργιάκης: «Κάναμε εκπομπή με την Ελένη Μενεγάκη και διαρρήκτες "έγδυσαν" το σπίτι μου»

Gazzetta team
Τεργιάκης: «Κάναμε εκπομπή με την Ελένη Μενεγάκη και διαρρήκτες "έγδυσαν" το σπίτι μου»
Στην πιο δύσκολη στιγμή της επαγγελματικής του ζωής, μέχρι σήμερα, αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης, ενώ μοιράστηκε και ένα περιστατικό που έζησε όταν ήταν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ο Τάσος Τεργιάκης, ο πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται στο πάνελ του «Πρωινού», μίλησε για την συνεργασία του με την γνωστή παρουσιάστρια αλλά και για την επιστροφή της.

Παράλληλα αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που του συνέβη την περίοδο που ήταν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, καθώς όπως ανέφερε εκείνος δούλευε και διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του.

Ποια ήταν η δυσκολότερη στιγμή στη δουλειά;

«Όταν είδα για πρώτη φορά πτώμα, καλύπτοντας το αστυνομικό ρεπορτάζ το 1996 για τον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84. Όταν έγινε σεισμός on air την ώρα που ήμουν στο παράθυρο του Alter το 2006. Όταν ήμουν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με καλεσμένη την Κάτια Δανδουλάκη το 2005 και με ενημέρωναν με μηνύματα ότι μπήκαν διαρρήκτες στο σπίτι μου και το «έγδυσαν». Εγώ συνέχισα την εκπομπή για μία ακόμη ώρα και πήγα να δω μετά τη ζημιά».

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην τηλεοπτική σου πορεία. Έχει κλείσει;

«Έπειτα από 13 χρόνια στα δελτία ειδήσεων, έκανα πράγματι 10 αξέχαστες σεζόν στην εκπομπή «Ελένη» με χαρές, λύπες, επιτυχίες και σίγουρα με πολλή δουλειά. Ποιος πραγματικά μπορεί να ξέρει αν έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο; Εργαζόμαστε σε ένα χώρο με λίγα κανάλια και λίγες εκπομπές. Έχω μάθει να μη λέω τη λέξη «ποτέ», γιατί απλά… ποτέ δεν ξέρεις!».

Περίμενες ότι η επιστροφή της Ελένης θα ήταν τόσο σύντομη;

«Τη γνωρίζω πολύ καλά και νομίζω ότι μόλις θα έβρισκε τις συνθήκες που ήθελε, θα γυρνούσε στη δουλειά. Δεν έχει σημασία αν θα ήταν ένας μήνας, ένας χρόνος ή πολύ περισσότερο. Δεν μου κάνει εντύπωση που θα τη δούμε και πάλι σύντομα στην τηλεόραση. Εξάλλου, δεν επιστρέφει για να αποδείξει κάτι. Όλοι γνωρίζουμε στον χώρο τι σημαίνει "Ελένη Μενεγάκη"».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ