Ελένη Ράντου: «Έχω φλερτάρει με την κατάθλιψη» (vids)

Gazzetta team
Ελένη Ράντου: «Έχω φλερτάρει με την κατάθλιψη» (vids)
Καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show βρέθηκε η Ελένη Ράντου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τις σεξουαλικές επιθέσεις στο θέατρο, την κατάθλιψη και τη σχέση της με την κόρη της.

Καλεσμένη στην εκπομπή 'The 2Night Show' με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ANT1 βρέθηκε η Ελένη Ράντου, η οποία αναφέρθηκε στις πρόσφατες καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις στον χώρο του θεάματος και το ελληνικό #metoo, καθώς και για τη προσωπική της μάχη με την κατάθλιψη και τις φοβίες της. Μίλησε, επίσης, για την κόρη της και το πόσο υπερπροστατευτική είναι μαζί της, σε βαθμό που πήγε μαζί της πενταήμερη στο Λονδίνο.

Η ηθοποιός, όσον αφορά τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο θέατρο, είπε μεταξύ άλλων πως «μέσα από αυτό που ζήσαμε δεν μου αποκαλύφθηκαν μόνο τα συγκεκριμένα περιστατικά αλλά κι ο κόσμος πως το αντιμετώπισε” και πρόσθεσε: “Ήταν από όλες τις πλευρές, βγήκε κανιβαλισμός, πολύ μίσος κι από τις δύο πλευρές κι ήταν λίγο αγριευτικό και σοκαριστικό. Είτε έπαιρνες θέση είτε όχι ήταν μια στιγμή που εξέθετε τους πάντες. Ήταν όλοι εκτεθειμένοι σε αυτό το σκοτάδι κι αυτό εξέθετε κι αυτούς που το άκουγαν κι όχι μόνο αυτούς που το διέπραξαν. Αυτό που ζήσαμε αποκάλυψε και αυτά που έγιναν αλλά και το πώς το αντιμετώπισε ο κόσμος. Ήταν μια στιγμή που εξέθεσε τους πάντες. Υπήρξε πολύ σκοτάδι. Κάτι που με θυμώνει πολύ είναι ότι ένα θέμα που είναι θέμα κοινωνίας, έγινε θέμα προβλήματος του θεάτρου. Είτε είσαι καλλιτέχνης είτε όχι, είναι το ίδιο κακό να συμβαίνουν».

«Έχω φλερτάρει με την κατάθλιψη»

Για την μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη, η Ελένη Ράντου άνοιξε την καρδιά και της και αναφέρθηκε στον φόβο που είχε γεννηθεί μέσα της. «Έχω φλερτάρει με την κατάθλιψη. Είχα φοβηθεί τότε πολύ γιατί νόμιζα ότι τρελαίνομαι. Αλλά με τα χρόνια κατάλαβα πολλά. Αν δεν τη φοβηθείς και την κάνεις εργαλείο. Η κατάθλιψη μου έμαθε τα πιο σοφά πράγματα για τον εαυτό μου. Είμαι βαθιά μοναχικός άνθρωπος. Είμαι αγοραφοβική. Όταν πλακώνουν οι φοβίες, πλακώνουν όλες μαζί. Ήμουν σε μια καθιστική διαμαρτυρία και ξαφνικά ένιωσα ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω».

Τέλος, μίλησε και για τη σχέση της με την κόρη της, την οποία απέκτησε με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, και το πόσο υπερπροστατευτική μητέρα είναι. «Πήγα στην πενθήμερη μαζί με την κόρη μου στο Λονδίνο. Η τρελή μαμά ήταν από πίσω. Ήταν η πρώτη φορά που έφευγε από το σπίτι για τόσες μέρες. Έχω ζήσει να την πηγαίνω σε πορεία. Είναι μοναχοπαίδι και είμαι υπερπροστατευτική. Πήγα μαζί της και στο Εράσμους στη Χάγη αλλά μόνο στην αρχή και στο τέλος. Ήμουν πάντα πολύ διακριτική. Καθόμουν στο ξενοδοχείο και περίμενα τηλέφωνό της. Η Νικολέττα ζητάει βοήθεια. Δεν είναι παιδί που θέλει να κρύβει τα προβλήματά της. Είμαστε πολύ κοντά. Ήθελα και δεύτερο παιδί, μάλιστα σκεφτήκαμε και την υιοθεσία αλλά λόγω κάποιων οικογενειακών θεμάτων δεν το προχωρήσαμε».

Πηγή: reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ