Ο Alpha τινάζει την μπάνκα για το Bachelor: Δίνει 100.000 για τον επώνυμο εκλεκτο (vid)

Gazzetta team
Ο Alpha τινάζει την μπάνκα για το Bachelor: Δίνει 100.000 για τον επώνυμο εκλεκτο (vid)
Το ποσό των 100.000 ευρώ προσφέρει ο ALPHA για τον εκλεκτό εργένη του «Bachelor».

Στα σκαριά βρίσκεται ο νέος κύκλος του ριάλιτι «Bachelor» και ο ALPHA φέρεται να κινείται δυναμικά για τον celebrity εργένη του παιχνιδιού.

Μάλιστα, το κανάλι είναι έτοιμο να προσφέρει ένα εξωπραγματικό και δελεαστικό ποσό στον επώνυμο εκλεκτό προκειμένου να λάβει μέρος στο «Bachelor».

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό» του ANT1, ο ALPHA είναι έτοιμος να τινάξει την μπάνκα στον αέρα προσφέροντας το ποσό των 100.000 ευρώ στον επώνυμο εργένη.

Τέσσερα είναι τα υποψήφια ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι της σύσκεψης των στελεχών του ALPHA, ενώ υπάρχει και ένα πέμπτο που αποτελεί έκπληξη. Πρόκειται για όνομα-βόμβα που θα προκαλέσει αίσθηση.

Ο πρώτος υποψήφιος είναι ο Σπύρος Νικολαϊδης από το «My Style Rocks» που εμφανίζεται στις «8 λέξεις». Ο δεύτερος είναι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος πέρυσι είχε κάνει τρία ραντεβού με τον ALPHA για το «Bachelor», αλλά οι συζητήσεις δεν είχαν τελεσφορήσει.

Ο τρίτος υποψήφιος είναι ο Ηλίας Γκότσης, ο νικητής του «Survivor 2». Ο τέταρτος είναι διαζευγμένος με παιδί, ο οποίος μπορεί να πάρει μέρος βάσει των κανονισμών του παιχνιδιού. Πρόκειται για τον Γιώργο Μανίκα.

Το όνομα-έκπληξη που έχει στα υπόψιν το κανάλι είναι αυτό του Γιώργου Λιβάνη, ωστόσο θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αν βρίσκεται σε σχέση, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό ο τραγουδιστής είναι ζευγάρι με την παίκτρια του Survivor, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ