Survivor trailer: Η ένταση μεταφέρεται στο συμβούλιο, «σαθρός άνθρωπος, μου θυμίζει σάπια ντομάτα» (vid)

Gazzetta team
Survivor trailer: Η ένταση μεταφέρεται στο συμβούλιο, «σαθρός άνθρωπος, μου θυμίζει σάπια ντομάτα» (vid)
Ένα ακόμα συναρπαστικό επεισόδιο προμηνύεται στο Survivor, με την «κόντρα» ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον James Καφετζή να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Μετά το επεισοδιακό χθεσινό επεισόδιο του Survivor και την μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Ηλία Μπόγδανο και τον Αλέξη Παππά έρχεται η ηρεμία στην κόκκινη ομάδα, όπως φαίνεται από το τρέιλερ.

«Τα όσα έγιναν με τον Ηλία πριν το αγώνισμα ήταν ντροπιαστικά για την κόκκινη ομάδα», λέει ο Αλέξης, ενώ στη συνέχεια τα μέλη της κόκκινης ομάδας συζητούν ήρεμα στην καλύβα τους και προσπαθούν να βάλουν ένα τέλος στις διαφορές τους.

Ο Τριαντάφυλλος μιλάει στον Ηλία και η κόκκινη ομάδα αποφασίζει να επικεντρωθεί μονάχα στο αγώνισμα ασυλίας και να αφήσει πίσω τις εντάσεις.

Ωστόσο, μετά το αγώνισμα ασυλία, η ένταση φαίνεται να μεταφέρεται στο συμβούλιο του νησιού, με τον Αλέξη να εξαπολύει εκ νέου τα πυρά του κατά του James.

«Μου θυμίζει μια σάπια ντομάτα. Εν πάση περιπτώσει αυτός ο άνθρωπος για μένα είναι εντελώς σαθρός», λέει ο Αλέξης με τον James να απαντά: «Εγώ νομίζω ότι και τα μαλλιά μου να βρέξω και να τα κάνω πίσω θα με κατηγορήσει για στρατηγική».

Δείτε το τρέιλερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ