Νέα «καρφιά» στο MasterChef: «Μπούρδες, αυτά τα λένε κάτι κότες» (vids)

Gazzetta team
Νέα «καρφιά» στο MasterChef: «Μπούρδες, αυτά τα λένε κάτι κότες» (vids)
Νέα... καρφιά και εντάσεις στο MasterChef μετά την ήττα της κόκκινης ομάδας και την διαδικασία της ψηφοφορίας.

Η ψηφοφορία της κόκκινης ομάδας στο MasterChef έφερε νέες μουρμούρες και εντάσεις. Στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Πάνος ως αρχηγός της ομάδας επέλεξε τον Ιωάννη ως πρώτο υποψήφιο ενώ απόψε ακολούθησε η ψηφοφορία ανάμεσα στα μέλη της ομάδας.

Ο Διονύσης και ο Κωστής με 9 ψήφους είχαν τις πιο αδύναμες προσπάθειες και ακολούθησαν τον Ιωάννη στην διαδικασία να μαγειρέψουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας, ο Κωστής δεν σταμάτησε να μουρμουρίζει καθώς ήταν σίγουρος ότι θα τον ψηφίσουν όλοι: «Κάποιοι είναι εγωιστές και κοιτά ο καθένας την πάρτη του. Να κοιτάξουμε σαν ομάδα να συγκεντρωθούμε».

Το γεγονός ότι δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Πάνο, που είναι ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας, τον έβγαλε εκτός εαυτού όταν ο πρώτος δήλωνε στους κριτές ότι τον δυσκόλεψε από άποψη αρμοδιοτήτων το να είναι ο αρχηγός και θέλει κι άλλη ευκαιρία για να αποδείξει κάτι παραπάνω.

Από την άλλη ο Κωστής που δεν πίστεψε καν τα λεγόμενα του Πάνου θεωρώντας ότι λέει ψέματα, ξέσπασε λέγοντας: «Μπούρδες, αυτά τα λένε μόνο κάτι κότες εκ του αποτελέσματος για να δικαιολογήσουν την φωτιά στον κ…ο τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ