Ροντέο με Σκορδά και Παπούλια για Κιμούλη: «Με εξέθεσες, είναι κιτρινισμός... γλυκιά μου» (vid)

Gazzetta team
Ροντέο με Σκορδά και Παπούλια για Κιμούλη: «Με εξέθεσες, είναι κιτρινισμός... γλυκιά μου» (vid)
Χαμός στον αέρα του «Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά και την Εβελίνα Παπούλια, για το θέμα με το Γιώργος Κιμούλη.

Ένας μικρός χαμός έγινε το πρωί της Τετάρτης στον αέρα του ΑΝΤ1 κατά την διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό», μεταξύ της Φαίης Σκορδά και της Εβελίνα Παπούλια.

Αφορμή αποτέλεσαν οι δηλώσεις της γνωστής ηθοποιού στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ελληνικό 93,2» για τις καταγγελίες της Ζέτα Δούκα για το Γιώργο Κιμούλη.

Το κομμένο απόσπασμα

Η γνωστή ηθοποιός στο ηχητικό που παίχτηκε, ακούγεται να λέει: «Εγώ τους ξέρω και τους δύο, και την Ζέτα και τον Γιώργο. Δεν έχω να πω κάτι. Αν πω κάτι για τον Γιώργο θα είναι σαν να αναιρώ αυτά που λέει η Ζέτα, αν πω κάτι για την Ζέτα θα αναιρέσω αυτά που είπε ο Γιώργος. Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα είναι εντελώς δικά τους, δηλαδή είναι κάτι πολύ προσωπικό, είναι προσωπική η διαδρομή. Εγώ δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με κανέναν από τους δύο, οπότε δεν έχω κάτι που να μου έχει συμβεί χοντρό. Τα θεωρώ κακές στιγμές. Γενικά είμαι από τους ανθρώπους που δεν αφήνω πολλά περιθώρια, η αντοχή μου φτάνει στις 2 επιθέσεις. Εγώ έχω μεγαλώσει στρατιωτικά, ήμουν χορεύτρια κλασικού με μια πολύ δύσκολη δασκάλα, την πιο σκληρή δασκάλα που υπήρχε. Εγώ την λάτρευα, δεν έχει σημασία και ήταν όλο αυτό στο πλαίσιο της πειθαρχίας».

Σε εκείνο το σημείο, η Φαίη Σκορδά έκοψε το video, λέγοντας: «Ωραία, καταλάβαμε τη θέση της κα Παπούλια. Το έκοψα γιατί δεν είναι της παρούσης αυτή τη στιγμή. Είναι μια θέση, τη σέβομαι… αλλά τη συγκεκριμένη μέρα δεν χωρούν τέτοιου είδους τοποθετήσεις»!

Λίγα λεπτά αργότερα, η Εβελίνα Παπούλια βγήκε τηλεφωνικά, λέγοντας: «Επειδή σε εκτιμώ, θα ήθελα να πω ότι με εξέθεσες έτσι όπως πέρασες τα λόγια μου στον αέρα και λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτό… Αυτό ήταν πάρα πολύ άσχημο και αυτό που είπες ότι δεν είναι της παρούσης… Τι δεν είναι της παρούσης; Γλυκιά μου είναι κιτρινισμός αυτό το πράγμα. Δεν το άφησες να ακουστεί όλο το απόσπασμα. Δεν είπα εγώ κάτι για το γεγονός. Είναι ένα τραγικό γεγονός σε όποιον και αν έχει συμβεί».

Δείτε τι έγινε με την τηλεφωνική παρέμβαση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ