Χειρονομίες στο Survivor και «αυτά να τα κάνεις στα πρόβατά σου, τσοπάνη» (vid)

Gazzetta team
Χειρονομίες στο Survivor και «αυτά να τα κάνεις στα πρόβατά σου, τσοπάνη» (vid)
Αμείωτη ένταση στο Survivor, αυτή τη φορά μετά το αγώνισμα με αφορμή κάποιες χειρονομίες του Τζέιμς.

Στο Survivor, οι εντάσεις πλέον αποτελούν καθημερινό φαινόμενο, με τελευταία αυτή που έλαβε χώρα στο χθεσινό επεισόδιο μετά το αγώνισμα που είχε και σωματική επαφή.

Φαίνεται λοιπόν πως όσο περνάνε οι μέρες, οι αντοχές των παικτών μειώνονται και τα νεύρα είναι πιο συχνά.

Το δάχτυλο και ο τσοπάνης

Αφορμή για το τελευταίο επεισόδιο λοιπόν αποτέλεσε μία χειρονομία του Τζέιμς, η οποία ανάγκασε τον Κώστα Παπαδόπουλο να πει στον συμπαίκτη του Περικλή Κονδυλάτο...

«Όταν έπαιξες με τον Τζέιμς και σου έκανε αποφυγή και έπεσες μες στο νερό, ξέρεις ποια ήταν η αθλητική του παιδεία; Ήταν αυτό το κακό δάχτυλο! Αυτό εμένα όμως με προσβάλλει γιατί ήσουν πάρα πολύ καλός. Και με τα γατάκια ξεκίνησε πρώτος ο Νίκος και θα το δει ο κόσμος». Αυτή είναι η παιδεία; Πλησιάζω να σου δώσω, Νίκο, το χέρι και ο Τζέιμς που έδειξε κ@λ@δάχτυλο πριν μου λέει «φύγε από δω»! Ευχαριστώ πολύ κύριοι»

Στη συνέχεια το λόγο πήγε ο Τζέιμς, ο οποίος είπε: «Πρώτα από όλα, για αυτό που λέει με την χειρονομία, ο Περικλής ξέρει ότι τον σέβομαι. Αυτό που γύρισα και έκανα, ήταν ένα νόημα στους συμπαίκτες μου! Δεύτερον, όταν λέμε για αθλητική παιδεία, ο Κώστας όταν έπαιζε με τον Νίκο γύρισε και του είπε «αυτά να τα κάνεις στα πρόβατα σου, τσοπάνη»! Περιμένω πως και πως τη στιγμή που θα κερδίσουν για να νιώσουν όπως όταν κερδίσαμε το Euro 2004 γιατί κάπως έτσι το πανηγυρίζουν».

Tη... σκυτάλη μετά πήρε ο Νίκος Μπάρτζης ο οποίος τα έχω και εκείνος, λέγοντας: «Δεν γίνεται να μου λένε για αθλητική παιδεία. Το θέατρο του παραλόγου εδώ πέρα… Μιλάνε για αθλητική παιδεία τα παιδιά αυτά, με ειρωνεύεται και ο Κώστας κουνώντας μου το χέρι που έχει και τρία παιδιά και θέλει να παρουσιάσει αθλητική παιδεία, αλλά το τι παιδεία παίρνω εγώ από τους γονείς μου στο σπίτι μου το βλέπει όλος ο κόσμος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ