Μαυρίδης: «Πανηγύρισα την πρόκριση επί της Μπενφίκα στο κρατητήριο στο Μεξικό» (vid)

Gazzetta team
Μαυρίδης: «Πανηγύρισα την πρόκριση επί της Μπενφίκα στο κρατητήριο στο Μεξικό» (vid)
Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε για τους πανηγυρισμούς του στο κρατητήριο του Μεξικού, όταν ο ΠΑΟΚ πέρασε την Μπενφίκα.
Κάλιαρι - Μίλαν: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και Live Streaming*. |21+

Το πιο απίθανο μέρος που έχει πανηγυρίσει επιτυχία του ΠΑΟΚ, αποκάλυψε ο Γιώργος Μαυρίδης και δεν ήταν άλλο από τα κρατητήρια του Μεξικού.

Ο γνωστός tattoo artist φιλοξενήθηκε την Κυριακή το βράδυ στην αθλητική εκπομπή του Open «Total Football» όπου αρχικά έγινε μία αναφορά για το ταξιδιωτικό Into The Skin που... πρωταγωνιστεί.

Κάπου εκεί λοιπόν ο παρουσιαστής της εκπομπής, Πάνος Βόγλης τον ρώτησε αν παρακολουθεί τις αθλητικές εξελίξεις ενώ είναι στο εξωτερικό και ο Γιώργος Μαυρίδης, δεν άφησε την... πάσα να πάει χαμένη.

Η πρόκριση επί της Μπενφίκα

Αφού ξεκαθάρισε οτι ενημερώνεται κανονικά τόσο αυτός, όσο και οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής που είναι μαζί του, έκανε την μεγάλη αποκάλυψη.

«Τα παρακολουθούμε και στα ταξίδια και πρέπει να σου πω οτι έχουμε πανηγυρίσει παιδιά πρόκριση επί της Μπενφίκα μέσα στο κρατητήριο του Μεξικού. Αυτό έχω να σας πω μόνο. Με φρουρό τον Μεξικανό έξω από την πόρτα», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Μάλιστα, συμπλήρωσε πως εκεί ήταν και κάποιοι οπαδοί της Μπεσίκτας, την οποία ο ΠΑΟΚ είχε αποκλείσει νωρίτερα: «Ήταν πολύ ωραία φάση γιατί ήμασταν μέσα στο κρατητήριο και ήταν και κάτι οπαδοί της Μπεσίκτας, τους οποίους είχαμε αποκλείσει πιο πριν και πανηγύριζαν και αυτοί μαζί μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ