Πολεμικό κλίμα στο Survivor: «Απαξιώ να σου απαντήσω, πέσε για ύπνο» (vid)

Gazzetta team
Πολεμικό κλίμα στο Survivor: «Απαξιώ να σου απαντήσω, πέσε για ύπνο» (vid)
Δεν έχουν τελειωμό στο Survivor οι κόντρες και οι αντιπαλότητες ανάμεσα στους Μαχητές.

Παραλίγο να υπάρξει μεγάλος τσακωμός στους Μαχητές του Survivor και συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κόρομι και ο Νίκος Μπάρτζη λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια!

Υπήρξε αμφισβήτηση για την προσφορά του ενός στην ομάδα με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καυγάς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κόρομι μίλησε σε έντονο ύφος στον συμπαίκτη του, ενώ αμέσως μετά στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης δήλωσε: «Τον Νίκο γενικά δεν τον βλέπω καλά με την πείνα. Έχει πολλή ένταση, πολλά νεύρα, ξεσπάει συνέχεια. Του φταίνε όλα. […] Για μένα τέτοια πράγματα, από τη στιγμή που μιλάω πρόσωπο με πρόσωπo με κάποιον που λέει ότι είναι παντελονάτος, δεν το κάνει. Εμένα αυτό με ενοχλεί και το έχω ξαναπεί. Για αυτό και ανέβηκαν οι εντάσεις»

«Δεν ξέρω τι εννοούσε ο Κόρομι με το ότι μας βοήθησε. Κανένας από την ομάδα μας δεν του έχει ζητήσει βοήθεια πουθενά και για κανέναν λόγο. Κάτι μου έλεγε ότι έχω και… τέτοια και ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω. Προσωπικά σαν Νίκος δεν του έχω ζητήσει ποτέ φαγητό ή οτιδήποτε. Ότι θέλω σαν Νίκος του το λέω μες στα μούτρα, παντελονάτα, κομπλέ όλα» πρόσθεσε με τη σειρά του ο Νίκος Μπαρτζής στην κάμερα του Survivor.

«Απαξιώ να σου απαντήσω, πέσε για ύπνο»

Όμως υπήρξε και άλλος τσακωμός με πρωταγωνιστή ξανά τον Νίκο Μπάρτζης αλλά αυτή την φορά με την Σοφία.

Ενώ οι Μαχητές είχαν ξαπλώσει στην καλύβα τους, η Σοφία αρχικά σημείωσε προς τον συμπαίκτη της, Τζέιμς Καφετζή: «Άκου λίγο James… Όπως κι εσείς έχετε την απαίτηση από εμάς να μη μιλάμε, να μην κάνουμε, εμένα εκείνη την ώρα αυτό με ενόχλησε πάρα πολύ! Μου έκανες επίθεση χωρίς λόγο, μου λες επειδή μαλώσατε εχτές, λοιπόν για αυτό είσαι έτσι. Πως ήμουν δηλαδή εγώ; Συζητούσαμε, λέγαμε για τον αγώνα, ήταν άστοχη η παρατήρηση που έκανες».

«Πρώτον δεν έχει κανείς απαίτηση να μη μιλάτε, δεν έχει πει ποτέ κάποιος κάτι τέτοιο. Δεύτερον εγώ που ήρθα σήμερα από την κλινική, μου είπαν ότι εχτές έγινε χαμός. Και όταν ήταν ο πόντος αυτός, ο 1-1, που τον είχες χάσει εσύ νομίζω, κάποιος είπε να το παίξουμε έτσι και του απάντησες απότομα» απάντησε με τη σειρά του ο Τζέιμς Καφετζής.

«Εμείς πάμε με πάθος να πάρουμε το παιχνίδι και έχουμε τη Σοφία όλη την ώρα να γκρινιάζει από πίσω» ανέφερε σε έντονο ύφος ο Νίκος Μπαρτζής. «Απαξιώ να σου απαντήσω γιατί αυτά που θέλω να σου πω, μπορεί να μην τα καταλάβεις κιόλας. Πέσε για ύπνο καλύτερα» αποκρίθηκε άμεσα η Σοφία στον συμπαίκτη της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ