Survivor: Στο νοσοκομείο η Κρεμλίδου και ο James (vid)

Gazzetta team
Survivor: Στο νοσοκομείο η Κρεμλίδου και ο James (vid)
Άλλοι δυο παίκτες του Survivor χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, η Έλενα Κρεμλίδου και ο James Καφετζής.

Εκτός από την Κάτια Ταραμπάνκο η οποία εισήχθη δυο φορές στο νοσοκομείο κατά την διάρκεια παραμονής της στο Survivor, άλλοι δυο παίκτες χρειάστηκαν νοσηλεία.

Ο λόγος για την Έλενα Κρεμλίδου (Μαριπόζα) και τον James Καφετζή, οι οποίοι πήγαν στο νοσοκομείο έπειτα από αδιαθεσία που ένιωσαν.

«Η αλήθεια είναι ότι χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα πολύ καλά. Σκεφτόμουν τα παιδιά που πήγαν στο νοσοκομείο γιατί δεν ήξερα πως είναι η υγεία τους και ανησυχούσα λίγο για αυτά», ανέφερε ο Νίκος Μπάρτζης.

Ενώ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέφερε: «Τα φιλαράκια μου μου έλειψαν πάρα πολύ γιατί εγώ με την Έλενα είμαστε η μία πάνω στην άλλη και ο James από δίπλα τραβάμε ο ένας την κουβέρτα του άλλου. Ήταν αισθητή η παρουσία τους, ειδικά το βράδυ. Ελπίζω σήμερα να είναι καλά και να τους δω στον αγώνα».

Μάλιστα και η Ασημίνα Ιγγλέζου μίλησε για τους συμπαίκτες της: «Σε λίγη ώρα πάμε για το αγώνισμα που έχει έπαθλο φαγητό και φυσικά είναι πάρα πολύ απαραίτητο να το κερδίσουμε γιατί ήδη δύο άτομα από την ομάδα μας, ο James και η Μαριπόζα είχαν πολύ άσχημα συμπτώματα χθες και έφτασαν να πάνε στο νοσοκομείο. Χρειαζόμαστε το φαγητό. Οι συνθήκες είναι δύσκολες».

Ωστόσο τελικά, όπως φαίνεται όλα πήγαν καλά για τους δυο παίκτες αφού επέστρεψαν και αγωνίστηκαν κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ