Survivor: Τι συμβαίνει με την υγεία της Κάτιας Ταραμπάνκο, φήμες την θέλουν να αποχωρεί από το ριάλιτι (vid)

Gazzetta team
Survivor: Τι συμβαίνει με την υγεία της Κάτιας Ταραμπάνκο, φήμες την θέλουν να αποχωρεί από το ριάλιτι (vid)
Η Κάτια Ταραμπάνκο συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κλινική στον Άγιο Δομίνικο και οι φήμες για αποχώρησή της από το Survivor, οργιάζουν.

H Κάτια Ταραμπάνκο πήγε ξανά στο νοσοκομείο μετά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε στο Survivor.

Το μοντέλο νοσηλεύεται σε κλινική στον Άγιο Δομίνικο καθώς φέρεται να ταλαιπωρείται από ένα αυτοάνοσο νόσημα.

Ο οργανισμός της εξαντλήθηκε τις τελευταίες ημέρες από την έντονη απώλεια βάρους λόγω της λιγοστής τροφής κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Μάλιστα, εδώ και λίγες ώρες υπάρχουν φήμες πως η παίκτρια θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης. Ωστόσο τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο, αν και η ίδια όταν είχε επιστρέψει από το νοσοκομείο την πρώτη φορά, είχε πει πως θα αποχωρήσει στο δεύτερο «καμπανάκι», μιας και τότε ήταν το πρώτο.

Είχε τονίσει πως υποσχέθηκε στους γονείς της να αποχωρήσει αν κλονιστεί η υγεία της.

Η αδιαθεσία της, που την έστειλε για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο, έκανε τον Γιώργο Λιανό να προχωρήσει χθες σε μια ανακοίνωση που ανέτρεψε τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, οι δυο συνεχόμενες αποχωρήσεις από την ομάδα των Διασήμων σε συνδυασμό με την απουσία της Κάτιας, οδήγησε την παραγωγή να πάρει την απόφαση να μην αποχωρήσει κανείς αυτήν την εβδομάδα.

Αντίθετα θα υπάρξουν προσθήκες αφού ο Ηλίας Μπόγδανος και η Βαλέρια Χοψονίδου θα ενταχθούν αντίστοιχα στις δύο αντίπαλες ομάδες.

Παράλληλα, έχει γίνει γνωστό πως οι δυο ομάδες αναμένεται να ανακατευθούν στα επόμενα επεισόδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ