H Ιώννα Τούνη εξήγησε γιατί βγήκε να μιλήσει για το ροζ video (vid)

Gazzetta team
H Ιώννα Τούνη εξήγησε γιατί βγήκε να μιλήσει για το ροζ video (vid)
Η Ιωάννα Τούνη εξήγησε την απόφασή της να βγει και να μιλήσει δημόσια για το ροζ video που είχε κυκλοφορήσει με την ίδια.

Τον περασμένο Ιούλιο, η Ιωάννα Τούνη σε ένα ξέσπασμα της βγήκε και μίλησε ανοιχτά για το θέμα με το ροζ video, για το οποίο ήδη είχε καταφύγει στην αστυνομία.

Η πασίγνωστη influencer, την Τετάρτη το βράδυ φιλοξενήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και εξήγησε πως πήρε αυτή την απόφαση.

Να βγει δηλαδή και να μιλήσει δημόσια για αυτό το video από τις προσωπικές στιγμές της.

«Η ιστορία αυτή συνέβη πριν τρία χρόνια, ενώ ήμουν στο My Style Rocks. Κατέβασα με άπειρες αναφορές το βίντεο από το διαδίκτυο, αλλά πλέον δεν ασχολούμαι. Ήμουν υποχρεωμένη να βγω και να μιλήσω γιατί όλοι μιλούσαν για κάτι που αφορούσε εμένα κι εγώ το αποσιωπούσα με κάθε τρόπο τρία χρόνια τώρα. Το βίντεο εμφανίστηκε πρώτη φορά τώρα, δεν ήξερα τώρα για την ύπαρξή του.

Πήρα πάρα πολλά υποστηρικτικά μηνύματα από γυναίκα, μου έδωσαν πάρα πολλή δύναμη. Το κακό είναι ότι στιγματίζεται πάντα η γυναίκα σε μια τέτοια περίπτωση, ενώ ο άντρας βγαίνει πιο μάγκας. Ότι και να πω θα ακουστεί πολύ άσχημο για τον πρώην σύντροφό μου, οπότε καλύτερα να μην πω τίποτα. Ότι αντέχει ο καθένας… Δεν θέλω να μιλάνε όλοι για μένα εκτός από μένα. Γι’ αυτό το λόγο ανέβασα το βίντεο στο Youtube»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ