Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η Ιωάννα Τούνη για «ροζ» βίντεο στο Pornhub

Gazzetta team
Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η Ιωάννα Τούνη για «ροζ» βίντεο στο Pornhub
Η Ιωάννα Τούνη κατέθεσε αναφορά στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για «ροζ» που έχουν ανέβει με το όνομά της.

Σε περιπέτειες έχει μπει εδώ και περίπου ένα μήνα η Ιωάννα Τούνη.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!​

Σύμφωνα με δημοσίευμα του site protothema.gr, η πασίγνωστη influncer αναγκάστηκε να καταφύγει στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, καθώς στο Pornhub βίντεο που αναφέρουν οτι πρωταγωνιστεί η ίδια.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εκεί όταν ρωτήθηκε απάντησε πως δεν ξέρει ποιος μπορεί να έκανε κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά η αναφορά στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναφέρει...

«Από την αναφορά της ΥΔΗΕΒΕ:
Υπ' αριθ....., Έγκληση, ΤΟΥΝΗ Ιωάννα, Ν.3471/2006 Προσωπικά Δεδομένα «Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στο τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και τροποποίηση του Ν. 2472/97

Στις 11/05/2020 και περί ώρα 15:05’ προσήλθε στην Υπηρεσία μας η ΤΟΥΝΗ Ιωάννα του Ε... και της Σ... γεν. 10/08/1993 στη Ρόδο, κατ. Θεσσαλονίκης, Α...., Άνω Πόλη, κάτοχος του υπ’ αριθ.... Διαβατηρίου που εκδόθηκε στις ... από Τ.Α Άνω Πόλης - Αγίου Παύλου και υπέβαλε έγκληση σε βάρος αγνώστων δραστών, για παράβαση των διατάξεων του Ν.4624/2019 ''Περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα''.

Ειδικότερα, άγνωστοι δράστες, χρήστες της ιστοσελίδας pornhub.com, α) με όνομα προφίλ «g......» και «Z.....», ανήρτησαν χωρίς την συγκατάβασή της, στην ανωτέρω ιστοσελίδα, συνολικά τέσσερα (4) βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στα οποία απεικονίζεται η ίδια».