Ο Θεόδωρος Πάγκαλος έκανε αίτηση στην Βουλή για νέο αυτοκίνητο και το πήρε

Gazzetta team
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος έκανε αίτηση στην Βουλή για νέο αυτοκίνητο και το πήρε
Περίπου 9 χρόνια από την απόσυρσή του από την πολιτική σκηνή της χώρας, ο Θεόδωρος Πάγκαλος πήρε νέο αυτοκίνητο από την Βουλή.

Διαχρονικά γίνεται μεγάλη κουβέντα για τα προνόμια που απολαμβάνουν οι βουλευτές στην χώρα μας... Όχι μόνο όταν είναι εν ενεργεία, αλλά και μετά από την απόσυρσή τους από το πολιτικό προσκήνιο της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, η πληροφορία που δημοσίευσε το site tovima.gr και συγκεκριμένα η στήλη «ΒΗΜΑτοδότης» έχει προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς αναφέρει πως ο Θεόδωρος Πάγκαλος ζήτησε και πήρε από την Βουλή νέο αυτοκίνητο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το προηγούμενο ήταν παλιό, με πολλά χιλιόμετρα και με συνεχείς βλάβες...

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε πως βάσει νόμου έχει την δυνατότητα, παρά το γεγονός οτι είναι εκτός πολιτικής από το 2012.

Αναλυτικά το δημοσίευμα...

Ενα αίτημα είχε προς την κυβέρνηση ο πρώην υπουργός και πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος. Τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα που του παρείχαν έως τώρα (και που εκ του νόμου τα δικαιούνταν) ήταν απλώς… σακαράκες.

Παλιά μοντέλα, με συνεχεία βλάβες και με εκατοντάδες χιλιόμετρα στο κοντέρ τους. Του τα είχαν παραχωρήσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Μαθαίνω λοιπόν ότι έστειλε μια επιστολή περιγράφοντας την κατάσταση των έως τώρα αυτοκινήτων του (με λεπτομέρειες, δηλαδή τύπος και μάρκα αυτοκινήτου χιλιόμετρα κτλ.) στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμένο, και το αίτημά του για ασφαλές αυτοκίνητο, μαθαίνω ικανοποιήθηκε. Άλλωστε το δικαιούται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ