Χρυσοχοΐδης για Φουρθιώτη: «Ποτέ δεν τον φύλαξαν 14 αστυνομικοί»

Gazzetta team
Χρυσοχοΐδης για Φουρθιώτη: «Ποτέ δεν τον φύλαξαν 14 αστυνομικοί»
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αναφέρθηκε στο θέμα της φύλαξης από την ΕΛ.ΑΣ του Μένιου Φουρθιώτη.

Στο θέμα της φύλαξης από την Ελληνική Αστυνομία, του Μένιου Φουρθιώτη, αναφέρθηκε στην Βουλή, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απαντώντας σε ερώτηση του Γιώργου Καμίνη.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, χαρακτηριστικά δήλωσε πως: «Τον παρουσιαστή τον φύλαγε 1 άτομο από τον Μάιο του 2020! Τον Αύγουστο υπήρξε εμπρησμός έξω από το σπίτι του και η επιτροπή αποφάσισε να διαθέσει ένα ακόμα άτομο. Σε νέο εμπρησμό δόθηκε 3ος αστυνομικός και μοτοσυκλέτα με εντολή επιτήρησης της οικίας του. Με την αύξηση των μέτρων προστασίας για τον Κουφοντίνα, αυξήθηκε και η δύναμη η συνοδευτική με 4ο αστυνομικό, υπηρεσιακό όχημα και φύλαξη οικίας», είπε.

Παράλληλα πρόσθεσε: «Ποτέ δεν τον φύλαξαν 14, όπως σκορπίζεται χαιρέκακα από τον ανεμιστήρα λάσπης! Στους 10 από τους 11 μήνες είχε ένα ή δύο άτομα χωρίς αυτοκίνητο! Δεν υπήρξε θωρακισμένο! Η αστυνομία με κατηγορηματική ανακοίνωση διέψευσε δηλώσεις για 7 περιπολικά και 2 τεθωρακισμένα, ποτέ δεν διέψευσε τη φύλαξη! Δεν υπάρχει αντίφαση στην εντολή που έδωσαν να επανεξεταστεί η αναγκαιότητα φύλαξης για συγκεκριμένο μετά την ανακοίνωση ΓΑΔΑ. Ερευνώνται τυχόν παρατυπίες αλλά και να χρησιμοποιήσουμε περίπτωση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ