Βορίδης για Ικαρία: «Αναπόφευκτες οι εκδηλώσεις αγάπης προς τον Πρωθυπουργό» (vid)

Gazzetta team
Βορίδης για Ικαρία: «Αναπόφευκτες οι εκδηλώσεις αγάπης προς τον Πρωθυπουργό» (vid)
Σχετικά με το τραπέζι στην Ικαρία στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Μάκης Βορίδης είπε πως είναι αναπόφευκτες οι εκδηλώσεις αγάπης.

Ως κάτι αναπόφευκτο, χαρακτήρισε την εικόνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο μπαλκόνι της Ικαρίας μαζί με τουλάχιστον 15 άτομα ακόμα, ο Μάκης Βορίδης.

Ο Υπουργός Εσωτερικών φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή «Σήμερα» όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το θέμα αυτό που έχει προκαλέσει πολιτική αντιπαράθεση.

«Όταν εμφανίζεται πολιτικός, μάλιστα του διαμετρήματος και της εμβελείας του συγκεκριμένου πρωθυπουργού, του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος -τι να κάνουμε τώρα, και τον σέβεται και τον αγαπά ο ελληνικός λαός, θα υπάρχουνε αναπόφευκτα ό, τι μέτρα και να πάρεις κάποιες εκδηλώσεις αγάπης και σεβασμού προς το πρόσωπό του. Με όλα τα μέτρα», τόνισε ο κ. Βορίδης.

Στο ερώτημα εάν κάποιος πολίτης μπορεί να βρεθεί με αποστάσεις στη βεράντα του σπιτιού του με 30 άτομα χωρίς να του επιβάλλουν πρόστιμο, ο κ. Βορίδης απάντησε ότι είναι λάθος να εκλαμβάνεται ως αναψυχή η διακοπή του πρωθυπουργού από το πρόγραμμά του για ένα γεύμα.

«Πάμε στην ουσία πέρα από την εικόνα; Η ουσία είναι ότι αποπειράται κάτι απίστευτα προκλητικό και εσφαλμένο, η εργασία του πρωθυπουργού, η ανάγκη να βρίσκεται κοντά στον κόσμο να εποπτεύει την λειτουργία του εμβολιασμού (…) εξομοιώνεται με το επιχείρημα να μαζέψω 30 φίλους μου να φάμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ