Αντιδράσεις για την παρουσία Μπογδάνου στο Πολυτεχνείο την ώρα των αστυνομικών επιχειρήσεων (pics)

Gazzetta team
Αντιδράσεις για την παρουσία Μπογδάνου στο Πολυτεχνείο την ώρα των αστυνομικών επιχειρήσεων (pics)
Η παρουσία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στο Πολυτεχνείο, δίπλα σε αστυνομικούς, την ώρα των επιχειρήσεων, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. «Εικόνα ντροπής για τη Νέα Δημοκρατία», αναφέρει το ΚΙΝΑΛ.

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η παρουσία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου έξω από το Πολυτεχνείο, στη συμβολή των οδών Στουρνάρη και Πατησίων, όπου βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (13/11) μαζί με τους αστυνομικούς, την ώρα των επιχειρήσεων μέσα στο ίδρυμα.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος είχε ζητήσει πριν από λίγες εβδομάδες την απαγόρευση του εορτασμού για την επέτειο του Πολυτεχνείου από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, συνομίλησε με αξιωματικούς της αστυνομίας και δημοσιοποίησε, μάλιστα, ο ίδιος στα social media φωτογραφίες από την παρουσία του δίπλα στους αστυνομικούς.

Φέτος στο κέντρο της Αθήνας θα προστατευθούν η τάξη, η δημόσια και ιδιωτική περιουσία, αλλά πρωτίστως η δημόσια υγεία...

Posted by Κωνσταντίνος Μπογδάνος / Konstantinos Bogdanos on Friday, November 13, 2020

«Φέτος στο κέντρο της Αθήνας θα προστατευθούν η τάξη, η δημόσια και ιδιωτική περιουσία, αλλά πρωτίστως η δημόσια υγεία και η ανθρώπινη ζωή. Καμία παραχώρηση σε επίδοξους δολοφόνους με αριστερές ιδεοληψίες. Η Ελλάδα έχει κυβέρνηση και η πρωτεύουσά της κοινοβουλευτική εκπροσώπηση», έγραψε στο Facebook.

Η παρουσία του, ωστόσο, όπως προείπαμε, προκάλεσε αντιδράσεις. Ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η παρουσία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στο Πολυτεχνείο είναι ντροπή για τη Νέα Δημοκρατία. «Η παρουσία του βουλευτή κ. Μπογδάνου ως εμψυχωτή της αστυνομίας έξω από το Πολυτεχνείο, αποτελεί εικόνα ντροπής για τη ΝΔ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χρηστίδης.