Ξανατσακώθηκαν Μπουτάρης-Λεβέντης για την σειρά των δηλώσεων (vids)

Gazzetta team
Ξανατσακώθηκαν Μπουτάρης-Λεβέντης για την σειρά των δηλώσεων (vids)
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε για ακόμη μία φορά η ανούσια διαμάχη μεταξύ του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και του προέδρου της ένωσης Κεντρώων για την σειρά που θα έκαναν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο άντρες είχαν δώσει τον πρώτο γύρο της κόντρας τους μετά την λήξη της πανηγυρικής δοξολογίας στο ναό του Αγίου Δημητρίου, το μεσημέρι του Σαββάτου, όπου τον λόγο είχε λάβει πρώτος ο Γιάννης Μπουτάρης προκαλώντας την έκρηξη του Βασίλη Λεβέντη.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Κι επειδή προφανώς κανένας δεν τους επεσήμανε την άσχημη εντύπωση που προκάλεσαν, οι δύο άντρες επιδόθηκαν σήμερα σε... νέο γύρο, σε ηπιότερους τόνους αυτή τη φορά.

O Γιάννης Μπουτάρης είχε πιάσει καλύτερη θέση από τον «αντίπαλό» του, με τον Βασίλη Λεβέντη να δυσανασχετεί και να μονολογεί «πάλι τα ίδια», ενώ όταν πήρε τον λόγο επιδόθηκε σε ένα άκαιρο παραλήρημα εναντίον του δημάρχου...

Κι όλα αυτά για το ποιος θα μιλήσει πρώτος, λίγες στιγμές αφότου είχαν παραστεί στην παρέλαση προς τιμήν όσων πολέμησαν για την ελευθερία της Ελλάδος...