On camera τσακωμός Μπουτάρη-Λεβέντη: «Εσύ παρακαλάς εμένα, βλάκα;» (vid)

Gazzetta team
On camera τσακωμός Μπουτάρη-Λεβέντη: «Εσύ παρακαλάς εμένα, βλάκα;» (vid)
Έντονη στιχομυθία είχαν οι Γιάννης Μπουτάρης και Βασίλης Λεβέντης στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν διαφώνησαν για το ποιος θα έκανε πρώτος τις καθιερωμένες δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία που βρίσκονταν στον χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο βήμα κατευθύνθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, προκαλώντας την αντίδραση του Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος θεώρησε πως ο Γιάννης Μπουτάρης του πήρε την σειρά.

Αφού, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων προσπάθησε μάταια να ζητήσει την μεσολάβηση της Κατερίνας Νοτοπούλου, περίμενε στην «γωνία» τον Γιάννη Μπουτάρη κι όταν ο τελευταίος ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, του ζήτησε εξηγήσεις, λέγοντας «γιατί δεν πήδηξες και τον Μητσοτάκη;».

Σε εκείνο το σημείο ο δήμαρχος της πόλης απάντησε ότι το ζήτημα είναι θεσμικό, με τον Βασίλη Λεβέντη φανερά εκνευρισμένο να απαντά «Έλα σε παρακαλώ».

Η τελευταία φράση του Βασίλη Λεβέντη δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Γιάννη Μπουτάρη που στράφηκε προς το μέρος του και του είπε «Εσύ, εμένα παρακαλάς, βλάκα;», με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων να τον κοιτά αποσβολωμένος.