Μετά τη Μενεγάκη, το Mega πάει και για το «μπαμ» με Μελέτη (vid)

Gazzetta team
Μετά τη Μενεγάκη, το Mega πάει και για το «μπαμ» με Μελέτη (vid)
To Μega πάει για ακόμα μία μεγάλη μεταγραφή μετά από αυτή της Ελένης Μενεγάκη, βάζοντας στο στόχαστρο την Ελεονώρα Μελέτη.

Φαίνεται πως στο Mega έχουν βάλει στόχο να αναδειχθούν πρωταθλητές στις μεταγραφές, εντάσσοντας στο πρόγραμμά τους πολλά δυνατά ονόματα... Η Ελένη Μενεγάκη έκανε την αρχή και φαίνεται πως θα υπάρχει και συνέχεια.

Αυτό τουλάχιστον μπορεί να βγάλει ως συμπέρασμα κάποιος μετά τα όσα ειπώθηκαν στο Open το πρωί του Σαββάτου. Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» λοιπόν αναφέρθηκε πως στο Μεγάλο Κανάλι έχουν βάλει στο... μάτι την Ελεονώρα Μελέτη.

Για τη γνωστή παρουσιάστρια, η οποία είχε μία περιπετειώδη χρονιά στον Alpha, εξετάζονται τρία σενάρια, αν τελικά προχωρήσει το όλο θέμα.

Το πρώτο και αυτό που φαίνεται να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι να κάνει μία εκπομπή infotainment που θα αποτελεί «γέφυρα» από την ενημερωτική στην ψυχαγωγική ζώνη του σταθμού.

Από εκεί και πέρα, εξετάζονται και το σενάριο να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου και να είναι απέναντι από τον Νίκο Μάνεση, ενώ το τρίτο είναι να συνεχίσει να κάνει την μεταμεσονύχτια εκπομπή της που είναι επιτυχημένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ