Αρκετά ζεστός ο καιρός την Κυριακή (23/5)

Gazzetta team
Αρκετά ζεστός ο καιρός την Κυριακή (23/5)
Καλός και ζεστός θα είναι ο καιρός την Κυριακή (23/5) με τη θερμοκρασία να φτάνει σε ορισμένες περιοχές ακόμα και τους 33.

Πολύ ζεστός θα είναι ο καιρός την Κυριακή (23/5) σε όλη τη χώρα, με τη θερμοκρασία να φτάνει σε ορισμένες περιοχές ακόμα και τους 33 βαθμούς κελσίου. Λίγες και αραιές θα είναι οι νεφώσεις ενώ οι άνεμοι θα θα είναι βορειοδυτικοί και θα φτάσουν τα 7 μποφόρ στα Δωδεκάνησα.

Πιο αναλυτικά τώρα, η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 4 έως 27 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 6 έως 29, στην Κεντρική Ελλάδα από 7 έως 33 βαθμούς, στην Ήπειρο από 6 έως 29, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 33 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 28 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 9 έως 28, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 30-31 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ, ενώ στα Δωδεκάνησα θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 6-7 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ