Σβήνουν οι ελπίδες για την 44χρονη μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca: «Θα επέλθει εγκεφαλικός θάνατος»

Gazzetta team
Σβήνουν οι ελπίδες για την 44χρονη μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca: «Θα επέλθει εγκεφαλικός θάνατος»
Επιδείνωση παρουσίασε η κατάσταση της 44χρονης στην Κρήτη που είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca.

Δυσάρεστα είναι τα νέα που έρχονται από την Κρήτη σχετικά με την κατάσταση της υγείας της 44χρονης που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο με θρομβοπενία, θρόμβωση και εγκεφαλική αιμορραγία μετά τον εμβολιασμό με το AstraZeneca.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ στην Κρήτη, η άτυχη γυναίκα που είναι Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου παρουσίασε νέα επιδείνωση και πλέον έχουν λιγοστέψει οι ελπίδες που είχε.

Μπορεί να κατάφερε να βγει από χειρουργείο που υποβλήθηκε, αλλά δεν υπήρξε καμία βελτίωση για την 44χρονη Γλυκερία.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του συζύγου της στο neakriti.gr: «Οι γιατροί με κάλεσαν και μου είπαν ότι υπάρχει εγκεφαλική αιμορραγία και το χειρουργείο θα ήταν μια τελευταία προσπάθεια, θα μπορούσε οτιδήποτε να συμβεί και να πεθάνει στη διάρκεια της επέμβασης. Τα νέα δεν είναι καλά... Μου είπαν ότι τώρα πλέον τις επόμενς μέρες θα επέλθει ο εγκεφαλικός θάνατος…».

Μάλιστα, όπως είπε: «Η γυναίκα μου είναι ένας άγγελος. Φοβόταν να κάνει το εμβόλιο και πήγαμε να το κάνουμε μαζί. Οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να την βοηθήσουν ωστόσο ευθύνεται το σύνδρομο vitt, η θρόμβωση και η αιμορραγία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ