Η ΕΥΠ καταγράφει τα τηλεφωνήματα στις φυλακές: «Επίορκοι αστυνομικοί και μεγάλα ονόματα» (vid)

Gazzetta team
Η ΕΥΠ καταγράφει τα τηλεφωνήματα στις φυλακές: «Επίορκοι αστυνομικοί και μεγάλα ονόματα» (vid)
Μαρτυρία κρατούμενου για το πως λειτουργεί η Greek Mafia, η οποία έχει στο ενεργητικό της και μεγάλα ονόματα.

Το τελευταίο διάστημα ο πόλεμος μεταξύ των ανθρώπων της νύχτας έχει κλιμακωθεί, με αποτέλεσμα η κατάσταση να δείχνει ανεξέλεγκτη. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης να μεταβεί στον Άρειο Πάγο για να καταθέσει φάκελο με 500 ονόματα και την δράση που έχουν...

Το Star έκανε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το τι ισχύει, αναφέροντας πως το τελευταίο διάστημα η ΕΥΠ παρακολουθεί στενά τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που έχουν οι κρατούμενοι των φυλακών, καθώς θεωρούν οτι κάποια μεγάλα... κεφάλια συντονίζουν από εκεί τις ενέργειες που γίνονται.

Ωστόσο η υπόθεση δεν είναι και τόσο εύκολη, όπως μπορείτε να δείτε. Και αυτό γιατί οι κρατούμενοι παίρνουν τα μέτρα τους και αποφεύγουν τα μεγάλα λόγια ή μιλούν με συνθηματικά, τα οποία δεν έχουν αποκρυπτογραφηθεί ακόμα.

Η μαρτυρία

Μάλιστα, στο δελτίο έπαιξε και μία μαρτυρία ενός κρατούμενου μέσα από τις φυλακές, ο οποιος ενέπλεξε στην ομάδες αυτές και άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Επίσης να ξέρετε οτι το παιχνίδι δεν παίζεται μόνο με ανθρώπους της νύχτας, αλλά και με επίορκους αστυνομικούς που έχουν εξαιρετικές σχέσεις με ορισμένα μεγάλα ονόματα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, δίνοντας το στίγμα του για την υπόθεση, ο αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας, δήλωσε: «Ανάμεσα στα 500 ονόματα υπάρχουν νομιμοφανείς επιχειρηματίες και υπάρχουν άνθρωποι μέσα στις φυλακές και συντονίζουν τις επιχειρήσεις της Greek Mafia».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ