Έσπασε το πόδι της στο πεζοδρόμιο και έκανε μήνυση στον Δήμου Βόλου

Gazzetta team
Έσπασε το πόδι της στο πεζοδρόμιο και έκανε μήνυση στον Δήμου Βόλου
Στο εδώλιο κάθεται η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσίων του Βόλου έπειτα από μήνυση γυναίκας που έσπασε το πόδι της σε πεζοδρόμιο.

Μια γυναίκα στο Πήλιο πάτησε το πόδι της σε πλάκα που είχε αποκολληθεί από το πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να πέσει και να σπάσει το πόδι της.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η δημότης προσέφυγε στη δικαιοσύνη εναντίον της προϊσταμένης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Βόλου, την οποία κατηγορεί για αμέλεια κατά την άσκηση των καθηκόντων της.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η προϊσταμένη των τεχνικών υπηρεσιών «δεν είχε μεριμνήσει έγκαιρα, ως όφειλε, να προβεί σε αποκατάσταση της φθοράς του πεζοδρομίου, είτε μεριμνώντας για την άμεση επισκευή από το αρμόδιο τεχνικό τμήμα συντηρήσεων του Δήμου, είτε μεριμνώντας για την άμεση απομάκρυνση της αποκολλημένης πλάκας από το οδόστρωμα και την προειδοποιητική σήμανση του συγκεκριμένου σημείου ώστε να εφίσταται η προσοχή των διερχομένων πεζών.

Δεν μερίμνησε ούτε για την διενέργεια τακτικών ελέγχων της κατάστασης των πεζοδρομίων στη συγκεκριμένη διασταύρωση από τα τεχνικά συνεργεία της υπηρεσίας της ώστε εγκαίρως να διαπιστώσει τη συγκεκριμένη φθορά στο πεζοδρόμιο και να προβεί στην άμεση σήμανση του χώρου και εν συνεχεία στην αποκατάσταση, η οποία και ήταν επιβεβλημένη ιδίως λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ο κάδος απορριμμάτων για τη τοποθέτησή του οποίου είχε κατασκευαστεί εσοχή στο πεζοδρόμιο, δεν ήταν με κάποιο τρόπο ασφαλισμένος στο χώρο της εσοχής και επομένως εύκολα μετακινούνταν σε άλλα σημεία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ