Στην δικαιοσύνη ο οδηγός του ΟΑΣΘ που χτύπησε ηλικιωμένο: «Φοβήθηκε για το εμβόλιο» (vid)

Gazzetta team
Στην δικαιοσύνη ο οδηγός του ΟΑΣΘ που χτύπησε ηλικιωμένο: «Φοβήθηκε για το εμβόλιο» (vid)
Σύμφωνα με την οικογένεια του ηλικιωμένου, αγχώθηκε μήπως καθυστερήσει για το εμβόλιο όταν έχασε την στάση.

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση του με την επίθεση οδηγού του ΟΑΣΘ σε ηλικιωμένο επειδή αντέδρασε όταν πέρασε η στάση που ήθελε να κατέβει.

Θυμίζουμε πως έφτασε σε σημείο μέχρι να τον χτυπήσει, με αποτέλεσμα να τον πιάσει αδιαθεσία, με τον γιο του να μιλάει στον ΑΝΤ1 και να αποκαλύπτει πως θα απευθυνθεί στην δικαιοσύνη, καθώς ο πατέρας του αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

«Παίρνω τηλέφωνο την αδερφή μου γιατί ο σωματότυπος έμοιαζε και μαθαίνω ότι ήταν ο μπαμπάς και δεν έλεγε τίποτα, πήγε στο σπίτι και δεν ήταν καλά. Ο άνθρωπος ηλικιωμένος θα μπορούσε να ‘ταν μπαμπάς του. Ό,τι και να χει γίνει δεν θα έπρεπε να φερθεί έτσι. Αν τον έβρισε. Τον χτύπησε στο στήθος, έβγαλε και πολύ ρατσισμό που πρέπει να σταματήσει, είναι αστείο», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όπως είπε το περιστατικό οφείλεται στο γεγονός οτι ο συγκεκριμένος άνδρας θα εμβολιάζονταν κατά του κορονοϊού και επειδή έχασε τη στάση, φοβήθηκε ότι δε θα ήταν συνεπής και θα έχανε το ραντεβού του.

«Δύο μήνες τρέχαμε, από το άγχος του εκείνη τη μέρα που πήγαινε να κάνει το εμβόλιο, έχασε τη στάση και νόμιζε ότι θα χάσει το ραντεβού», δήλωσε ο γιος του.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο οδηγός, σύμφωνα με την διοίκηση του Οργανισμού, κατεβαίνει από το τιμόνι μέχρι νεοτέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ