Νέα Σμύρνη: Οι οκτώ καταθέσεις που «καίνε» τον 22χρονο επίδοξο «δράκο» (vid)

Gazzetta team
Νέα Σμύρνη: Οι οκτώ καταθέσεις που «καίνε» τον 22χρονο επίδοξο «δράκο» (vid)
Oκτώ έφτασαν οι καταθέσεις γυναικών που «καίνε» τον επίδοξο «δράκο» τη Νέας Σμύρνης.

«Φως» στη δράση του 22χρονου φοιτητή που παρενόχλησε σεξουαλικά νεαρή στη Νέα Σμύρνη «ρίχνουν» οι καταγγελίες ακόμα έξι γυναικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη δημοσίευση του βίντεο από τη νεαρή, στο τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης κατέθεσαν ακόμη τέσσερις γυναίκες, οι οποίες αναγνώρισαν τον 22χρονο ως το πρόσωπο που τις παρενόχλησε σεξουαλικά.

Ακόμα μία γυναίκα κατέθεσε ηλεκτρονικά επειδή βρίσκεται στην Κύπρο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της εφημερίδας «μπαμ».

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές απέστειλαν στην εισαγγελία μία ακόμη δικογραφία που είχε σχηματιστεί στις 10 Δεκεμβρίου 2020, όταν δύο νεαρές, η Όλγα και η Φωτεινή, είχαν καταγγείλει έναν άγνωστο νεαρό ο οποίος φέρεται να τις πήρε στο κυνήγι. Οι νεαρές φέρονται να τον αναγνώρισαν.

Μαρτυρίες

Οι κοπέλες στις μαρτυρίες τους έχουν υποστηρίξει πως τις ακολουθούσε με ακάλυπτο το μόριό του και τις ακολουθούσε στα ασανσέρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 28χρονη Άννα έχει καταγγείλει πως ο 22χρονος αυτοϊκανοποιήθηκε πίσω από την πλάτη της, ενώ εκείνη περίμενε στη στάση λεωφορείου στην Καλλιθέα.

«Με πλησίασε και χωρίς να το καταλάβω αυνανιζόταν πίσω μου. Άκουσα σχεδόν την ανάσα του. Καθώς με είχε πλησιάσει πάρα πολύ, είχε ήδη ικανοποιηθεί πάνω μου, χωρίς καν να προλάβω να αντιδράσω. Ήμουν σε σοκ. Του είπα μόνο “τι κάνεις εκεί ρε!”. Δεν τρόμαξε, κουμπώθηκε και έφυγε ανενόχλητος», κατέθεσε η 28χρονη Άννα.

Η 22χρονη Διονυσία, ενώ επέστρεφε στο σπίτι της στον Νέο Κόσμο, άνοιξε την πόρτα της πολυκατοικίας της για να μπει διαπίστωσε πως την ακολουθούσε ο νεαρός και «ακολούθησε πάλη κατά τη διάρκεια της οποίας με έπιασε από το λαιμό».

«Εγώ κατάλαβα από τον τρόπο που με κοιτούσε ότι κάτι κακό θα συμβεί και πραγματικά εκείνος άρχισε να με κυνηγάει τρέχοντας. Εγώ πανικοβλήθηκα και άρχισα να τρέχω με κατεύθυνση προς την οικία μου. Μετά από 100 μέτρα έφτασα στο σπίτι μου, πέρασα την καγκελόπορτα, όπως έκανε και εκείνος, άνοιξα την γυάλινη κεντρική είσοδο και πριν προλάβω να την κλείσω έβαλε το χέρι του στην επιφάνεια με σκοπό να με σπρώξει και να μην ασφαλίσει. Εγώ με τη σειρά μου έσπρωχνα με την αντίθετη φορά την πόρτα και κατάφερα τελικά να την κλείσω. Όταν βεβαιώθηκα ότι είμαι ασφαλής κοντοστάθηκα προκειμένου να διακρίνω καλύτερα τα χαρακτηριστικά του σε περίπτωση που τον γνώριζα. Τότε αυτός κατέβασε το παντελόνι του, έβγαλε το μόριό του και αυνανίστηκε», είπε η 24χρονη Χριστίνα.

Η 25χρονη Τέτα ισχυρίστηκε: «διαπίστωσα πως με ακολουθούσε άγνωστο προς εμένα άτομο με χαρακτηριστικά: ηλικία 25 ετών, περί 1,85 μέτρα ύψος, με λίγα μούσια, αδύνατο σωματότυπο. Τον ρώτησα άμα ψάχνει κάτι καθώς μου φάνηκε φυσιολογικό, λόγω του νεαρού της ηλικίας του και αφήνοντάς τον να με πλησιάσει μου είπε ότι θέλει να γλείψει τα δάχτυλα των ποδιών μου. Του είπα να απομακρυνθεί, αλλά συνέχισε να με ακολουθεί και μου ψιθύρισε “κάτσε λίγο να σου πω, έλα θα περάσουμε ωραία” και με παρότρυνε να μη φοβάμαι. Καθώς απομακρυνόμουν και αυτός με ακολουθούσε πολύ κοντά μου, διαπίστωσα ότι είχε βγάλει το μόριό ρου και το είχε ακουμπήσει στον αριστερό γλουτό μου, πάνω από τα ρούχα μου. Του φώναξα και τον χτύπησα για να τον απομακρύνω αλλά αυτός το έβαλε στα πόδια».

Τι ποινή αντιμετωπίζει ο 22χρονος επίδοξος «δράκος»

Ο 22χρονος οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές την Παρασκευή, ωστόσο η νομική του εκπροσώπηση ζήτησε προθεσμία και ο κατηγορούμενος κρατήθηκε.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης, εξήγησε πως ο 22χρονος είναι αντιμέτωπος με πλημμέλημα και η ποινή φυλάκισης που προβλέπεται είναι ένα έτος. Επειδή, δε, δεν φαίνεται να έχει ποινικό παρελθόν η ποινή του μπορεί να έχει ανασταλτική ισχύ.

Σύμφωνα με τον κ. Μαρακάκη, αν αποδειχθεί η εμπλοκή του σε όλες τις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του, η ποινή που θα του επιβληθεί ενδέχεται να αυξηθεί, ωστόσο το αδίκημα δεν θα μετατραπεί σε κακούργημα.

«Η επαναληπτικότητα μπορεί να επιβαρύνει σε μικρό μέρος την ποινή, αλλά δεν μπορεί να καταστεί το έγκλημα κακούργημα» είπε ο κ. Μαρακάκης.

Πηγή: Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ