Νέα μαρτυρία για τον 22χρονο: «Μου επιτέθηκε 2 φορές, η ΕΛ.ΑΣ δεν έκανε τίποτα» (vid)

Gazzetta team
Νέα μαρτυρία για τον 22χρονο: «Μου επιτέθηκε 2 φορές, η ΕΛ.ΑΣ δεν έκανε τίποτα» (vid)
Και στις δύο συναντήσεις του με την Κατερίνα που γνωστοποίησε την εμπειρία της, ο 22χρονος αυνανιζόταν στο αυτοκίνητό του.

ΤΜία νέα μαρτυρία για την δράση του 22χρονου σάτυρου της Νέας Σμύρνης, έφερε στην δημοσιότητα το Open το πρωί του Σαββάτου. Θύμα του ήταν η Κατερίνα, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε τα δύο περιστατικά, για τα οποία όπως είπε η Ελληνική Αστυνομία, αν και τα κατήγγειλε με τον αριθμό του αυτοκινήτου του, δεν έκανε τίποτα.

Αρχικά, απάντησε στις αντιδράσεις του δικηγόρου του δράστη για την δημοσιοποίηση του video, λέγοντας: «Δεν θα μπορούσα να τον αναγνωρίσω αν δεν υπήρχε το βίντεο της κοπέλας. Σε εμένα συνέβη δύο φορές σε απόσταση ενός μήνα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Η πρώτη φορά ήταν 12 Νοεμβρίου 2:50 το μεσημέρι. Ερχόμουνα με την αδερφή μου από τη μητέρα μου, η οδός που μένω είναι στο Παλαιό Φάληρο και είναι μονόδρομος.

Εκείνη την ώρα κατεβαίνω στην οδό μου και σε απόσταση 20 μέτρων από το σπίτι μου βλέπουμε ένα αυτοκίνητο να σταματάει. Το είδα περίεργα και η αδερφή μου είπε μάλλον κανένα καμάκι.

Με το που φτάνουμε κοντά στο αυτοκίνητο, εμείς στο πεζοδρόμιο αυτός σταματημένος ακριβώς κάτω από το πεζοδρόμιο, βλέπω από την πόρτα του οδηγού στο παράθυρο – ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο – είχε έξω το μόριο του και αυνανιζόταν κανονικότατα.

Δεν το έχω ξαναδεί αυτό έτσι σε αυτή τη φάση, πρόσωπο με πρόσωπο. Είναι απλά τρομακτικό, το λέω και ανατριχιάζω, νιώθεις ότι σου έχουν κάνει κάτι εκείνη την ώρα, κάτι πάρα πολύ άσχημο. Και λέω “τι είναι αυτό που κάνεις”. Αυτός τελείως ατάραχος, ούτε καν άλλαξε έκφραση στο πρόσωπό του. Βάζει μπρος το αυτοκίνητο με τον ίδιο τρόπο που αυνανιζόταν και σηκώθηκε και έφυγε».

Η επικοινωνία με την αστυνομία

Στη συνέχεια είπε και για το τηλεφώνημα που έκανε στην αστυνομία, λέγοντας: «Επιτόπου πήρα την αστυνομία τηλέφωνο, το σηκώνει μία κυρία μία αστυνομικός, της λέω ακριβώς το τι έγινε, της δίνω τον αριθμό του αυτοκινήτου και το χρώμα του αυτοκινήτου, και της λέω “έγινε αυτή τη στιγμή”. Με καθησυχάζει. Λέω “σας παρακαλώ κάντε κάτι”. “Ναι ναι” μου λέει.

Προφανώς δεν έκανε κάτι διότι το ίδιο πράγμα συνέβη μετά από ένα μήνα και τη δεύτερη φορά είχε ήδη νυχτώσει. Γιατί έγινε 5:30 η ώρα, και το θυμάμαι γιατί περίμενα να ανοίξει το φαρμακείο της γειτονιάς μου. Κατέβαινα την ίδια οδό και ακριβώς πέντε μέτρα από το σπίτι μου ήταν ένα αυτοκίνητο με ανοιχτή τη μεγάλη σκάλα.

Κατεβαίνοντας στην οδό το είδα γιατί με τύφλωνε. Φτάνω κοντά του και με έντονο ύφος του λέω “κλείσε το φως θα με τυφλώσει δεν μπορώ να περπατήσω” και όπως κοιτάω βλέπω τον ίδιο νεαρό με το ίδιο αυτοκίνητο πάλι να αυνανίζεται.

Εκεί πλέον το θεώρησα ότι είναι κάτι προσωπικό. Ο τύπος πάλι έβαλε μπρος και έφυγε. Περίμενα να φύγει γιατί φοβήθηκα να μη μάθει πού μένω. Αλλά ήταν κάτω από το σπίτι μου, προφανώς ήξερε πού μένω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ