Καίτη Ντάλη: Η τραγουδίστρια περιγράφει το τρομακτικό βράδυ που τη λήστεψαν και την χτύπησαν βάναυσα

Gazzetta team
Καίτη Ντάλη: Η τραγουδίστρια περιγράφει το τρομακτικό βράδυ που τη λήστεψαν και την χτύπησαν βάναυσα
Η Καίτη Ντάλη περιγράφει πώς της πήραν όλα της τα χρήματα, την έδειραν αλύπητα, τη γέμισαν μώλωπες και την έσυραν στο πάτωμα.

Νύχτα τρόμου έζησε πριν από 3 εβδομάδες η τραγουδίστρια Καίτη Ντάλη, η οποία έπεσε θύμα βάναυσης ληστείας μέσα στο σπίτι της. Όπως περιγράφει σε συνέντευξή της στην Espresso η μούσα του Σταύρου Ξαρχάκου, ήταν 19 Απριλίου όταν εισέβαλαν στο σπίτι της δύο ληστές και πέραν του ότι της πήραν όλα τα χρήματα και τα χρυσαφικά, την κακοποίησαν σε βαθμό που αντιμετωπίζει ακόμα προβλήματα υγείας.

Η εξιστόρηση των όσων βίωσε εκείνο το βράδυ είναι σοκαριστική γιατί η Καίτη Ντάλη εξηγεί ότι τους ικέτευσε να μην τη χτυπήσουν και θα τους έδινε όλα τα λεφτά και τα χρυσαφικά, όμως οι αδίστακτοι ληστές δεν ικανοποιήθηκαν και την έσυραν μέχρι το χρηματοκιβώτιο και της προκάλεσαν μώλωπες και εσωτερική ζημιά στη σπλήνα και τα νεφρά.

«Σας παρακαλώ μη μου κάνετε κακό, έχω την καρδιά μου»

«Εγώ κοιμόμουν στο δωμάτιο. Υπάρχει ένα παράθυρο που περνούν οι σωλήνες του φυσικού αερίου και δεν υπήρχαν σε αυτό το σημείο σίδερα ασφαλείας. Πάτησαν πάνω στους σωλήνες, έφτασαν στον πέμπτο όροφο και από κει μπήκαν στο σπίτι μου.

Το τεράστιο πλήγμα για μένα ήταν ότι πέρσι, με το πρώτο κύμα του κορονοϊού, είχα πάρει όλα μου τα χρήματα από την τράπεζα, τα οποία είχα σε θυρίδα, και τα μετέφερα στο χρηματοκιβώτιο του σπιτιού μου. Επειδή έχω προβλήματα υγείας, δεν μπορούσα να πηγαίνω στην τράπεζα, ώστε να βγάζω χρήματα για τα καθημερινά μου έξοδα.

Υπήρχε κάποια που γνώριζε και είχα τσακωθεί μαζί της, γιατί ήθελε να την βάλω συνδιαχειρίστρια, με την προϋπόθεση να με περιποιείται. Εγώ δε δέχτηκα. Όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι μου διαρρήκτες, μου έριξαν σπρέι την ώρα που κοιμόμουν! Έψαξαν όλο το σπίτι και, όταν δεν μπόρεσαν να βρουν το χρηματοκιβώτιο, με ξύπνησαν και άρχισαν να μου ζητούν επίμονα να τους αποκαλύψω που είχα τα λεφτά και τα κοσμήματα.

Τους είπα "σας παρακαλώ μη μου κάνετε κακό. Έχω την καρδιά μου, έχω πολλά προβλήματα υγείας. Θα σας τα δώσω όλα". Εκείνοι, χωρίς κανέναν δισταγμό, με έπιασαν από τα μαλλιά και σέρνοντας, με πήγαν στο γραμματοκιβώτιό, αφού πρώτα με σάπισαν στο ξύλο. Μου έσπασαν δύο πλευρά, μου έδωσαν μπουνιά στο μάτι και στα χείλη, για να μη φωνάξω. Το χειρότερο είναι ότι έχει πλέον πειραχτεί η σπλήνα σε μεγάλο βαθμό. Ακόμα φαίνονται όλα τα χτυπήματα που έχω.

Όταν ήρθε η αστυνομία, δεν πολυκαταλάβαινα όσα μου είχαν συμβεί και δεν ήξερα τι έλεγα, δεν θυμόμουν ότι είχαν ανοίξει το χρηματοκιβώτιο μου. Είμαι σε άθλια κατάσταση. Δεν μπορώ να το κρύψω, δεν έχω χρήματα ούτε για να ζήσω. Ούτε ένα ευρώ! Ούτε για το ρεύμα, ούτε για το νερό. Έκανα όλες αυτές τις οικονομίες όλα αυτά τα χρόνια για να ζω αξιοπρεπώς. Ποτέ δεν έχω ζητήσει βοήθεια από κανέναν. Και τώρα, σε αυτή την ηλικία, βρέθηκα να ζητάω από τον κόσμο να με βοηθήσει. Δεν έχω κανέναν στον κόσμο να με βοηθήσει. Είναι εντελώς ξεκρέμαστη. Κάνω έκκληση: Όποιος φίλος θέλει να με βοηθήσει ας το κάνει
».

Πηγή: reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ