Ο Φουρθιώτης μπορεί να κάνει διατροφή για την υγεία του, αλλά έχει τσιγάρα στην τσέπη (pics)

Gazzetta team
Ο Φουρθιώτης μπορεί να κάνει διατροφή για την υγεία του, αλλά έχει τσιγάρα στην τσέπη (pics)
Αν και ο Μένιος Φουρθιώτης συνεχίζει να μην τρώει από το φαγητό της ΓΑΔΑ, εμφανίστηκε με τσιγάρα στην τσέπη για την απολογία του.

Από την πρώτη στιγμή που διατάχθηκε η κράτησή του στην ΓΑΔΑ, ο Μένιος Φουρθιώτης δεν δέχεται το φαγητό που έχει το πρόγραμμα για όσους βρίσκονται εκεί, λέγοντας πως ακολουθεί ειδική διατροφή λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Θυμίζουμε μάλιστα πως είχε ζητήσει να επισκεφτεί ιδιωτικό γιατρό, αλλά όταν τον ενημέρωσαν πως κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται και πως μπορεί να μεταφερθεί μόνο σε δημόσιο νοσοκομείο που εφημερεύει, εκείνος είπε πως δεν θέλει και πως νιώθει καλά τελικά.

Αυτή η αποχή του από το φαγητό, οδήγησε τους αστυνομικούς που βρίσκονται στην γυναίκα πτέρυγα να καλέσουν τον γιατρό υπηρεσίας, προκειμένου να τον εξετάσει την Παρασκευή, όπως ειπώθηκε στον ΣΚΑΙ, χωρίς ωστόσο να διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα.

Υπό αυτά τα δεδομένα λοιπόν, προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως κατά την άφιξή του στην Ευελπίδων, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, ο γνωστός παρουσιαστής είχε ένα πακέτο τσιγάρα στην τσέπη του. Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται σε κάποιον που έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, όπως επικαλείται ο ίδιος.

Από εκεί και πέρα πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως ένας εκ των υπόλοιπων κατηγορούμενων, εμφανίστηκε σε αναπηρικό καροτσάκι, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστός ο λόγος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ