Στη γυναικεία πτέρυγα ο Φουρθιώτης, αρνείται να φάει γιατί κάνει ειδική διατροφή

Gazzetta team
Στη γυναικεία πτέρυγα ο Φουρθιώτης, αρνείται να φάει γιατί κάνει ειδική διατροφή
Χθες ζήτησε να μεταβεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο, αλλά όταν του είπαν οτι μπορεί μόνο σε δημόσιο, εκείνος δεν θέλησε να πάει.

Φαίνεται πως ο Μένιος Φουρθιώτης δεν έχει συνειδητοποιήσει την κατάσταση στην οποία περιέλθει μετά την προσαγωγή του, η οποία μετατράπηκε σε σύλληψη χθες το πρωί, αλλά και τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν, οι οποίες δεν είναι και λίγες...

Θυμίζουμε πως ο γνωστός παρουσιαστής καλείται να αντιμετωπίσει τις εξής...

Σύσταση συμμορίας (πλημμέλημα), ηθική αυτουργία κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση στην διακεκριμένη οπλοκατοχή και οπλοφορία (κακούργημα), ηθική αυτουργία στην έκρηξη και οπλοφορία (κακούργημα), ηθική αυτουργία σε οπλοχρησία (πλημμέλημα), ηθική αυτουργία στην προμήθεια κατοχή εκρηκτικής βόμβας (πλημμέλημα), ηθική αυτουργία σε διακεκριμένη φθορά, απόπειρα εκβίασης, ψευδής καταγγελία και πρόκληση και προσφορά για την τέλεση αδικήματος σε βαθμό πλημμελήματος.

Το πρώτο βράδυ του στην ΓΑΔΑ, όπως αναφέρει το protothema.gr, ζήτησε να μεταβεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο και σε δικό του προσωπικό γιατρό λόγω προβλήματος που αντιμετωπίσει. Ωστόσο του ξεκαθαρίστηκε πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει και πως αν το επιθυμεί μπορεί να μεταφερθεί σε δημόσιο νοσοκομείο που θα εφημέρευε.

Μόλις το άκουσε αυτό όμως, άλλαξε στάση και είπε πως θα μείνει στον χώρο κράτησής του που βρίσκεται στην γυναικεία μεριά που δεν είχε κόσμο εκείνη τη στιγμή.

Μάλιστα, αρνήθηκε να φάει το φαγητό που είχε το πρόγραμμα, καθώς όπως είπε κάνει ειδική διατροφή. Κάτι που επανέλαβε και σήμερα το πρωί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ