Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος: «Θα λογοδοτήσουν όσοι λυμαίνονταν την οικογενειακή περιουσία»

Gazzetta team
Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος: «Θα λογοδοτήσουν όσοι λυμαίνονταν την οικογενειακή περιουσία»
Ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζουν ότι ουδέποτε δεν υπήρξε αντιδικία με τον πατέρα τους εξέδωσαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι με ανακοίνωσή τους εξαπέλυσαν επίθεση σε ένα «μικρό κύκλο ανθρώπων» του περιβάλλοντος του πατέρα τους, ο οποίος όπως υποστηρίζουν έσπευσε να επωφεληθεί της κατάστασης της υγείας του, υφαρπάζοντας την περιουσία του.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Επειδή ορισμένα μέσα ενημέρωσης σποραδικά αλλά με επιμονή εξακολουθούν να μας εμφανίζουν δημοσίως ως αντιδίκους με τον πατέρα μας, δηλώνουμε κατηγορηματικά τα ακόλουθα:

Επί της ουσίας, ουδέποτε υπήρξε αντιδικία με τον πατέρα μας. Όσοι γνωρίζουν από κοντά τις σχέσεις μας μαζί του, το αντιλαμβάνονται καλά αυτό. Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια και ενόσω η υγεία του πατέρα μας είχε επιδεινωθεί δραματικά, ένας μικρός κύκλος ανθρώπων του περιβάλλοντός του έσπευσε να επωφεληθεί υφαρπάζοντας την περιουσία του.

Έχουμε πλέον διαπιστώσει με αδιαμφισβήτητα στοιχεία ότι η επιχείρηση οργανώθηκε και εκτελέστηκε από μια ολιγομελή ομάδα που περιελάμβανε δικηγόρους, συμβολαιογράφους και συμβούλους επενδύσεων του πατέρα μας, με την ενεργό συμμετοχή της δεύτερης συζύγου του Ευανθίας Παπαγιαννοπούλου.

Για τα τρωκτικά αυτά, ήταν βολικό να παρουσιάζουν τον Κων. Αγγελόπουλο ως "εχθρό" των παιδιών του. Οι προσπάθειες που κάναμε και συνεχίζουμε να κάνουμε για την προστασία και ανάκτηση της οικογενειακής περιουσίας προβλήθηκε εκ του πονηρού ως "διαμάχη" με τον πατέρα μας. Οι ίδιοι δεν δίστασαν να κατασκευάζουν μακροσκελείς συνεντεύξεις σε έντυπα με έναν άνθρωπο που είχε αδυναμία να επικοινωνήσει με το περιβάλλον του, προκειμένου να "τεκμηριώσουν" ότι ο πατέρας μας είχε συνειδητά πραγματικές διαφορές μαζί μας!

Η απόφαση του Εφετείου Αθηνών για την υπαγωγή του πατέρα μας σε καθεστώς δικαστικής συμπαράστασης και τον διορισμό ως συμπαραστάτη του πιο έμπιστου και μακροχρόνιου συνεργάτη του έκλεισε οριστικά και τελεσίδικα το ζήτημα. Τα τρωκτικά κρύφτηκαν πλέον στα λαγούμια τους. Ακόμη και η "τριτανακοπή" που άσκησε μόλις πριν ένα μήνα η σύζυγος του πατέρα μας κατά της τελεσίδικης απόφασης και παρουσιάσθηκε ως τάχα "μητέρα των μαχών" από κάποιες ιστοσελίδες εγκαταλείφθηκε άρον άρον με παραίτησή της ενώπιον του Εφετείου Αθηνών.

Όσοι λυμαίνονταν την οικογενειακή περιουσία τα τελευταία χρόνια, εκμεταλλευόμενοι έναν ανήμπορο άνθρωπο, θα κληθούν σύντομα να λογοδοτήσουν στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα».

Η ανακοίνωση των Αγγελόπουλων ήρθε ως απάντηση στα χθεσινά δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι βρίσκονται σε διαμάχη με τον πατέρα τους Κωνσταντίνο και πως πρόκειται για μια δικαστική υπόθεση με πολλά ερωτηματικά που βρίσκεται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με αυτά τα δημοσιεύματα, το τελευταίο επεισόδιο της διαμάχης αυτής παίρνει σημαντικές διαστάσεις καθώς ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος κατέθεσε αίτηση αναίρεσης σε απόφαση του Εφετείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία ορίζεται ως συμπαραστάτης του -κατά συνέπεια και διαχειριστής της περιουσίας του- ο δικαστικός του αντίδικος κ. Γιώργος Σκινδήλιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ