Stand by η ΕΛ.ΑΣ για σήμερα το βράδυ: Ψάχνουν το επόμενο... πάρτι (pics & vid)

Gazzetta team
Stand by η ΕΛ.ΑΣ για σήμερα το βράδυ: Ψάχνουν το επόμενο... πάρτι (pics & vid)
Κινητοποίηση στην Ελληνική Αστυνομία για την σημερινή βραδιά, προκειμένου να μην επαναληφθούν εικόνες σαν και αυτές της Κυψέλης.

Από χθες το βράδυ έχουν γίνει viral δύο πλατείες της Αθήνας. Η μία είναι η Βαρνάβα και η άλλη η Αγίου Γεωργίου...

Στο Παγκράτι η παρουσία της ομάδας της ΕΛ.ΑΣ ΟΔΟΣ εμπόδισε την συγκέντρωση νεαρών που έχει καθιερωθεί τις περισσότερες μέρες, όμως στην Κυψέλη διεξήχθη ένα άνευ προηγουμένου, για τις συνθήκες που ζούμε, πάρτι, με την παρουσία χιλιάδων ατόμων.

Οι εικόνες έχουν παίξει παντού και στην αστυνομία φαίνεται να υπάρχει κινητοποίηση ενόψει της σημερινής βραδιάς, καθώς στόχος είναι να μην έχουμε επανάληψη ανάλογων φαινομένων.

Κάτι που σημαίνει οτι ενδεχομένως να δούμε στην Πλατεία του Αγίου Γεωργίου να εμφανίζονται ομάδες της αστυνομίας από νωρίς, προκειμένου να μην υπάρξουν ανάλογες συγκεντρώσεις.

Βέβαια, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, τα πάρτι αυτά γίνονται αιφνιδιαστικά... Κάτι που οι αρχές θέλουν να αποφύγουν, γιατί παρουσία εκατοντάδων ατόμων, όπως έγινε χθες το βράδυ στην Κυψέλη, είναι δύσκολο να υπάρξει επέμβαση χωρίς παρατράγουδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αντίστοιχες συγκεντρώσεις, οι οποίες μπορεί να μην είναι οργανωμένες, αλλά και σε αυτές υπάρχει συγκέντρωση πολλών ατόμων γίνονται και σε άλλες περιοχές, όπως είναι για παράδειγμα το Κολωνάκι και η Γλυφάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ