31χρονος τα έβαλε με τουλάχιστον 30 κρατούμενους σε φυλακή της Κρήτης

Gazzetta team
31χρονος τα έβαλε με τουλάχιστον 30 κρατούμενους σε φυλακή της Κρήτης
Ατρόμητος αποδείχθηκε ένας 31χρονος κρατούμενος των φυλακών της Κρήτης που δεν δίστασε να τα βάλει με τουλάχιστον 30 άτομα.

Μία παρεξήγηση ήταν αφορμή για την σύρραξη που υπήρξε στις φυλακές της Αλικαρνασσού χθες, όπου την παράσταση έκλεψε το θύμα που δεν δίστασε να τα βάλει με τουλάχιστον 30 κρατούμενους.

Όλοι λοιπόν ξεκίνησαν το μεσημέρι, όταν ένας Γεωργιανός κρατούμενους έκανε παρατηρήσεις σε συμπατριώτες του για ένα λάθος που είχαν κάνει, όμως δεν ήταν προσεκτικός σε αυτά που έλεγε.

Τον άκουσε ένας Σύρος, λογόφεραν και τελικά τον χτύπησε, με αποτέλεσμα να ζητήσει την βοήθεια των συμπατριωτών του που θεωρούνται από τους πιο σκληροπυρηνικούς στις φυλακές. Λίγο αργότερα, όπως αναφέρει το creta24.gr, περίπου 30 Γεωργιανοί επιχείρησαν να πάρουν εκδίκηση, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα περίμενε κανείς.

Ο 31χρονος κρατούμενος, δεν το έβαλε στα πόδια για να κρυφτεί στο κελί του, αλλά έβγαλε την μπλούζα του και δήλωσε έτοιμος για καυγά, ο οποίος δεν άργησε να ξεκινήσει.

Παρά τον μεγάλο αριθμό αντιπάλων που είχε να αντιμετωπίσει και το γεγονός οτι δέχθηκε χτυπήματα ακόμα και απο τηγάνι στο κεφάλι, τελικά την γλίτωσε με ελαφρά τραύματα, καθώς επενέβησαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Ο Σύρος ηλικίας 31 ετών έχει καταδικαστεί για ληστεία και ο Γεωργιανός με τον οποίο μάλωσε αρχικά για διακεκριμένες κλοπές. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκε ελαφριά κι ένας Ηρακλειώτης ο οποίος εκτίει ποινή για ληστεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ