Έκτακτη σύσκεψη για το άνοιγμα του λιανεμπορίου και τις κατακκόκινες περιοχές (vid)

Gazzetta team
Έκτακτη σύσκεψη για το άνοιγμα του λιανεμπορίου και τις κατακκόκινες περιοχές (vid)
Έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποιούν οι λοιμωξιολόγοι παρουσία των Βασίλη Κικίλια και Άδωνι Γεωργιάδη για το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων, αλλά και τις κατακκόκινες περιοχές.

Προβληματισμός επικρατεί σε ότι αφορά το άνοιγμα των καταστημάτων που έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 5 Απριλίου. Οι λοιμωξιολόγοι πραγματοποιούν έκτακτη σύσκεψη την οποία παρακολουθούν οι Βασίλης Κικίλιας και Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς υπάρχει ανησυχία για το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων στις κατακκόκινες περιοχές και συγκεκριμένα στις Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και Αχαϊα.

Ωστόσο, φαίνεται ότι τόσο η Αθήνα όσο και η Θεσσαλονίκη είναι εκτός συζήτησης σε ότι αφορά την αναβολή του ανοίγματος των καταστημάτων με τους τρόπους που έχουν ανακοινωθεί.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις που έχουν ανακοινωθεί, από τη Δευτέρα 5 Απριλίου θα επιτρέπεται η πώληση εντός του μαγαζιού με ραντεβού (click in shop)και η παραλαβή πάλι με ραντεβού (click away), με τη χρήση ειδικού κωδικού (13032) και με χρονικό περιορισμό (3 ώρες).

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε πως «αν δεν τηρηθούν τα μέτρα, τα καταστήματα θα ξανακλείσουν. Πρέπει να τηρηθούν το ραντεβού, το τρίωρο, το sms. Αν δεν τηρηθούν, θα έχουμε πρόβλημα». Ερωτηθείς για τα πολυκαταστήματα, ανέφερε ότι «το άνοιγμα τους θα είναι το επόμενο βήμα και δεν αποκλείεται να γίνει εντός του Απριλίου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ