Λιμενικός έφαγε πρόστιμο επειδή έτρεχε με πεσμένη μάσκα: «Καλά να πάθει», είπε περαστικός

Gazzetta team
Λιμενικός έφαγε πρόστιμο επειδή έτρεχε με πεσμένη μάσκα: «Καλά να πάθει», είπε περαστικός
Ο λιμενικός έκανε τζόκινγκ με πεσμένη μάσκα και ο πολίτης που είδε το πρόστιμο είπε «καλά να πάθει» αγανακτισμένος για τα πρόστιμο.

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε πριν από λίγες στην παραλία του Βόλου.

Εκεί λοιπόν κλιμάκιο του λιμενικού βεβαίωσε πρόστιμο σε συνάδελφό τους, επειδή ενώ έτρεχε, δεν φορούσε σωστά την μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, λιμενικός που έφαγε την καμπάνα δεν υπηρετεί στον Βόλο. Βρέθηκε για λίγες μέρες στη γενέτειρά του προκειμένου να διευθετήσει οικογενειακές του υποθέσεις.

Αξιοποιώντας τον κωδικό 6 του 13033 για άθληση αποφάσισε να τρέξει στην παραλία.

Δεν φαντάστηκε όμως ότι θα πέσει πάνω σε κλιμάκιο και μάλιστα συναδέλφων του, οι οποίοι μόλις τον είδαν να τρέχει έχοντας πεσμένη κάτω από το πηγούνι τη μάσκα του έσπευσαν αμέσως να τον γράψουν.

Ο ίδιος προσπάθησε να τους εξηγήσει ότι η μάσκα έπεσε στιγμιαία, όμως εκείνοι ήταν ανένδοτοι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, παρών στο περιστατικό ήταν μέλος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, ο οποίος φέρεται να είπε: «καλά να πάθει», αγανακτισμένος για πρόστιμα που έχουν κατά καιρούς επιβληθεί σε δρομείς από συναδέλφους του λιμενικού που του βεβαιώθηκε η παράβαση.

Πάντως αν όντως το περιστατικό έχει γίνει έτσι, υπάρχει το εξής ερωτηματικό... Γιατί του βεβαιώθηκε πρόστιμο από τη στιγμή που δεν προβλέπεται πρόστιμο για μάσκα εν ώρα άσκησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ