Εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ για τροχαίο έξω από τη Βουλή: Κατέθεσε ο διανομέας, αναζητείται ο οδηγός ταξί

Gazzetta team
Εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ για τροχαίο έξω από τη Βουλή: Κατέθεσε ο διανομέας, αναζητείται ο οδηγός ταξί
Ο εκπρόσωπος της ΕΛ. ΑΣ, Θεόδωρος Χρονόπουλος, επιβεβαιώνει ότι υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό λόγω του σημείου που συνέβη το τροχαίο, και ότι έγινε αιμοληψία στον αστυνομικό που οδηγούσε και αναμένονται τα αποτελέσματα.

«Έχει ληφθεί κατάθεση από τον διανομέα που βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου στη Βουλή» και με τον οποίο υπήρξε το φραστικό επεισόδιο με τον τροχονόμο στο σοβαρό τροχαίο έξω από την Βουλή, που προκάλεσε μαζικές αντιδράσεις, δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Θεόδωρος Χρονόπουλος.

Για την συμπεριφορά του τροχονόμου: «Σίγουρα δεν αποτυπώνει καλή εικόνα για τη συμπεριφορά του συναδέλφου μου. Όμως υπάρχουν το τελευταίο διάστημα σειρά υποθέσεων οι οποίες ελέγχονται, υπάρχουν ιδιαίτερα ισχυροί εσωτερικοί μηχανισμοί ελέγχου στην αστυνομία και είναι αυστηροί απέναντι σε συμπεριφορές συναδέλφων που δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους απέναντι στους πολίτες», τόνισε ο κ. Χρονόπουλος. «Σίγουρα θα κινητοποιηθεί η διαδικασία και για αυτό το συμβάν. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση συγκάλυψης σε τέτοιου είδους θέματα», ανέφερε.

Πέραν της κατάθεσης του διανομέα έχουν ληφθεί και άλλες καταθέσεις ενώ αναζητείται και ο οδηγός του ταξί που βρισκόταν στο σημείο, προκειμένου να ληφθεί και η δική του κατάθεση, διευκρίνισε ο κ. Χρονόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ