Μετά από 8 μήνες, η ΕΛ.ΑΣ έβγαλε ανακοίνωση για την ΕΔΕ της υπόθεσης Μάγγου

Gazzetta team
Μετά από 8 μήνες, η ΕΛ.ΑΣ έβγαλε ανακοίνωση για την ΕΔΕ της υπόθεσης Μάγγου
Μετά την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, η ΕΛΑΣ ενημέρωσε ότι η δικογραφία για την υπόθεση του Βαγγέλη Μάγγου βρίσκεται στα χέρια του Συνηγόρου του Πολίτη.

Πέρασαν 8 μήνες από τον θάνατο του Βασίλη Μάγγου, ο οποίος «έφυγε» από την ζωή τον Ιούλιο του 2020.

Ωστόσο το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε σήμερα (12/3/21) ανακοίνωση στην οποία ενημερώνει πως η διοικητική δικογραφία έχει διαβιβαστεί στον Συνήγορο του Πολίτη για περαιτέρω διερεύνηση.

Σημειώνεται ότι στην υπόθεση αυτή αναφέρθηκε την Παρασκευή στην Βουλή ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, μετά από επιστολή που έλαβε από τον πατέρα του 26χρονου.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Σε συνέχεια της από 14-07-2020 Ανακοίνωσης, σχετικά με την κατάληξη 26χρονου ημεδαπού στον Βόλο, ανακοινώνεται ότι η Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διενεργήθηκε από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, ολοκληρώθηκε την 23-02-2021 και υποβλήθηκε στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αντίγραφα της διοικητικής δικογραφίας, με το συνημμένο φωτογραφικό και βιντεοληπτικό υλικό, διαβιβάστηκαν άμεσα στον Συνήγορο του Πολίτη για τα περαιτέρω.

Σημειώνεται ότι η διοικητική διερεύνηση, παρά την πολυπλοκότητα της υπόθεσης, ολοκληρώθηκε σε χρόνο συντομότερο από τον συνήθως απαιτούμενο χρόνο παρόμοιων υποθέσεων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ