Ο Κώστας Δόξας δημοσίευσε υπέρ του δικαστικές αποφάσεις: «Απειλούσε πως θα πάρει το παιδί» (pics)

Gazzetta team
Ο Κώστας Δόξας δημοσίευσε υπέρ του δικαστικές αποφάσεις: «Απειλούσε πως θα πάρει το παιδί» (pics)
Τις δύο αποφάσεις της δικαστικής διαμάχης με την πρώην σύζυγό του, Μαρίας Δεληθανάση, δημοσίευσε ο Κώστας Δόξας.

Την δική του εκδοχή για το τί πραγματικά συμβαίνει, μετά τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του για κακοποίηση, έδωσε ο Κώστας Δόξας.

Με μία ανάρτησή του στο Instagram, ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε δύο δικαστικές αποφάσεις από δικαστικές διαμάχες που είχε με την Μαρία Δεληθανάση, μία το 2019 και μία το 2020.

Ειδικά στην πρώτη, την οποία έχει κυκλώσει αναφέρεται το εξής: «Ομως οι καβγάδες και οι τσακωμοί ήταν συνεχείς ακόμη και μπροστά στο τέκνο τους, η οποία τον απειλούσε ότι θα του πάρει το παιδί και θα φύγει για τη Θεσσαλονίκη μάλιστα μια φορά τον χτύπησε με κλωτσιά και του δημιούργησε πρόβλημα στη βουβωνική χώρα. Δεν πιθανολογήθηκε όμως ότι ο καθ΄ ου ασκούσε σωματική βία στη σύζυγό του, όπως αβάσιμα κατέθεσε ο μάρτυράς της στο ακροατήριο του Δικαστηρίου, το οποίος ουδόλως επιβεβαιώθηκε η ίδια κατά την ανωμοτί εξέτασή της στο Δικαστήριο».

Ο ίδιος μάλιστα, στην ανάρτησή του, σχολίασε: «Κατηγορίες - δικαστικές αποφάσεις . Δύο μέχρι τώρα απο το 2019 , με στοιχεία και μάρτυρες , οι περισσότεροι αυτόπτες ακόμα και στον δήθεν ξυλοδαρμό σε εγκυμοσύνη ! ! Και συνεχίζουμε . . Αυτή είναι η αλήθεια , άσχετα από τον τρόπο και χρόνο που επελέγη να δημοσιοποιηθεί μόνο η μια πλευρά. Θα παλέψω για την υπόληψή μου.. και για σένα Σοφία μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ