Κώστας Δόξας: Μήνυση για ξυλοδαρμούς από την πρώην συζυγό του, η απάντησή του

Gazzetta team
Κώστας Δόξας: Μήνυση για ξυλοδαρμούς από την πρώην συζυγό του, η απάντησή του
Η μήνυση της Μαρίας Δεληθανάση σε βάρος του τραγουδιστή, που αυτήν την περίοδο συμμετέχει στο σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar», κατατέθηκε από τον δικηγόρο της, Νίκο Διαλυνά.

Στην 20σέλιδη κατάθεσή της, η πρώην σύζυγος του Κώστα Δόξα (είχαν παντρευτεί το 2017) κάνει λόγο για υποτιμητικές συμπεριφορές, απιστίες, εκφοβισμούς, απειλές και χειροδικίες, καταγγέλοντας πως τα τελευταία χρόνια ζει έναν εφιάλτη στο πλευρό του, με τον ίδιο να μη σταματά την κακοποιητική του συμπεριφορά ούτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η κ. Δεληθανάση περιγράφει τον Κώστα Δόξα ως «κυκλοθυμικό, αλλοπρόσαλλο και απειλητικό», όχι μόνο προς την ίδια, αλλά και προς τον ίδιο του τον πατέρα και την κόρη τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, η συμπεριφορά του ξεκίνησε μετά το πρώτο διάστημα της συμβίωσής τους. Συγκεκριμένα, αναφέρεται σε περιστατικά, τα οποία συνέβησαν το 2016 όταν το ζευγάρι βρισκόταν στον Βόλο, το Μπάνσκο της Βουλγαρίας και το Πόρτο Χέλι. Στην τελευταία περίπτωση, η Μαρία Δεληθανάση καταγγέλλει ότι ο Κώστας Δόξας της επιτέθηκε με γροθιές μέσα στο αυτοκίνητο όταν εκείνη βρισκόταν στην αρχή της εγκυμοσύνης της.

Στη μηνυτήρια αναφορά της, περιγράφει ένα κλίμα βίας, επιθετικότητας και ανασφάλειας, ενώ προσθέτει πως ο τραγουδιστής διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, η οποία αποτέλεσε και την αφορμή για ακόμη έναν ξυλοδαρμό της, όταν εκείνη είχε ζητήσει εξηγήσεις.

Κώστας Δόξας: Αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό το «παιχνίδι»

Με ανακοίνωσή του, ο Κώστας Δόξας εκφράζει τη θλίψη και την αγανάκτησή του για όσα υποστηρίζει η πρώην σύζυγός του.

Αναλυτικά:

«Με έντονη αγανάκτηση, αλλά και θλίψη πληροφορήθηκα για δημοσιεύματα σχετικά με τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου μου εναντίον μου.

Αγανάκτηση, γιατί η πραγματικότητα απουσιάζει παντελώς από τη συγκεκριμένη κατευθυνόμενη δημοσίευση, που έγινε συνειδητά, με μοναδικό σκοπό να με διασύρει, αλλά και να με πλήξει προσωπικά και επαγγελματικά, επιλέγοντας καίρια το χρονικό σημείο δημοσίευσης: αμέσως μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη εμφάνισή μου σε τηλεοπτικό show και μάλιστα μετά από έναν δύσκολο χρόνο ανεργίας μου.

Απουσιάζει βέβαια και η αναφορά στις ήδη εκδοθείσες δικαστικές αποφάσεις που χαρακτηρίζουν την πρώην σύζυγό μου ως έχουσα «αλλοπρόσαλη, ανώριμη και ανασφαλή συμπεριφορά», καθώς και οι παράλογες οικονομικές απαιτήσεις που έχει εγείρει εναντίον μου, οι οποίες υποβόσκουν των ανωτέρω.

Θλίψη, για τα μέσα που μετέρχεται, αλλά και γιατί ανάμεσα σε όλα αυτά βρίσκεται η ανήλικη κόρη μας.

Αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό το «παιχνίδι», σεβόμενος κυρίως, αλλά και για την προστασία της κόρης μας, όσο και της ίδιας της πρώην συζύγου μου από συμπεριφορές που δεν την τιμούν, δηλώνοντας ότι θα κάνω οτιδήποτε και θα στραφώ κατά οιουδήποτε προσπαθεί να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή μου.

Συγχρόνως, σας καλώ να αποσύρετε τη συγκεκριμένη δημοσίευση, αλλά και να απόσχετε από οιαδήποτε αναδημοσίευση, δήλωση, σχόλιο ή ανακοίνωση αναφορικά με τα επίμαχα δημοσιεύματα και τις δικαστικές διενέξεις εμού και της πρώην συζύγου μου, που η έκβασή τους θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη και μόνο.

Αθήνα 5.3.2021

Κωνσταντίνος Δείξιμος».

Reader.gr