Νέα επιδείνωση της κατάστασης Κουφοντίνα

Gazzetta team
Νέα επιδείνωση της κατάστασης Κουφοντίνα
Σοβαρή επιδείνωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Σοβαρή πλέον είναι η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Λαμίας. Το πρώην μέλος της 17Ν έχει ξεπεράσει τις 50 ημέρες που βρίσκεται σε απεργία πείνας, ενώ εδώ και μερικά 24ωρα έχει ξεκινήσει και απεργία δίψας, ζητώντας να μεταφερθεί στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Μάλιστα, φέρεται να ζήτησε από την οικογένειά του να μην του γίνει ανάνηψη σε περίπτωση που χάσει τις αισθήσεις του, ενώ χθες αφαίρεσε τον ορό αντιβίωσης.

Σύμφωνα με την νεότερη ανακοίνωση του νοσοκομείου της Λαμίας, σήμερα η κατάστασή του επιδεινώθηκε.

Η ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για τον Δημήτρη Κουφοντίνα: «Ενημερώνουμε οτι, ο ασθενής του νοσοκομείου μας κος Δημ. Κουφοντίνας ο οποίος νοσηλεύεται για 11η ημέρα στην ΜΕΘ, μετά από 22 ημέρες παραμονής στην Παθολογική Κλινική, εμφάνισε σοβαρή επιδείνωση στην υγεία του σήμερα 27-02- 2021.

Το προσωπικό της ΜΕΘ τηρώντας απόλυτα την κείμενη Νομοθεσία, δεδομένης της επίμονης άρνησης του ασθενούς να σιτιστεί και να λάβει υγρά, σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας, προβαίνει στη λήψη όλων των ενδεδειγμένων μέτρων και απαραίτητων Ιατρο – φαρμακευτικων ενεργειών αντιμετώπισης των συνεπειών της πολυήμερης άρνησης λήψης τροφής και τελευταίως και υγρών. Το Ιατρο – νοσηλευτικό προσωπικό συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του πάντοτε σύμφωνα με τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας προς το σκοπό της διασφάλισης της υγείας του ασθενούς με απόλυτο σεβασμό προς τα ανθρώπινα δικαιώματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ