Προς τις φυλακές Τρικάλων οδεύει ο Λιγνάδης: Φόβοι για ενδεχόμενη επίθεση (vid)

Gazzetta team
Προς τις φυλακές Τρικάλων οδεύει ο Λιγνάδης: Φόβοι για ενδεχόμενη επίθεση (vid)
Μετά την ΓΑΔΑ, ο Δημήτρης Λιγνάδης αναμένεται να μεταφερθεί στην φυλακή σήμερα, πιθανότατα σε αυτή των Τρικάλων.

Τον δρόμο για τις φυλακές θα πάρει σήμερα ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς η προσπάθειά του ίδιου και του Αλέξη Κούγια να ακυρώσει την προδιαδικασία που υπήρξε έπεσε στο κενό μετά την χθεσινή μαραθώνια διαδικασία.

Ο γνωστός σκηνοθέτης λίγο μετά τις 20:00 χθες ολοκλήρωσε την κατάθεσή του, όπου απάντησε στις επίμονες ερωτήσεις της ανακρίτριας και του εισαγγελέα, όμως ούτε αυτός, ούτε και οι δύο μάρτυρες που κλήθηκαν να καταθέσουν, κατάφεραν να πείσουν οτι δεν συντρέχει λόγος για να προφυλακιστεί μέχρι να ξεκινήσει η δίκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξαν δύο μάρτυρες που ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε οτι θα κληθούν να καταθέσουν, ωστόσο μόλις αυτοί ενημερώθηκαν για αυτό έβγαλαν κοινή ανακοίνωση που ανέφεραν οτι δεν γνωρίζουν κάτι.

Έτσι, λίγο μετά τις 2:30 ο Δημήτρης Λιγνάδης μεταφέρθηκε στην ΓΑΔΑ και από εκεί εντός της ημέρας θα πάει στην φυλακή. Μέχρι στιγμής όλα δείχνουν οτι το σωφρονιστικό ίδρυμα που θα φιλοξενηθεί είναι αυτό των Τρικάλων, ενώ λίγες πιθανότητες υπάρχουν και για τα Γρεβενά.

Μάλιστα, στην τελική επιλογή θα παίξουν τα μέτρα ασφαλείας που θα υπάρχουν στο κελί του, καθώς υπάρχει κίνδυνος να δεχθεί επίθεση από άλλους κρατούμενους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ