Αίσια κατάληξη στο «θρίλερ» του Υμηττού: Βρέθηκε ο αγνοούμενος 14χρονος (pic)

Gazzetta team
Αίσια κατάληξη στο «θρίλερ» του Υμηττού: Βρέθηκε ο αγνοούμενος 14χρονος (pic)
Μεγάλη επιχείρηση έχει στηθεί στον Υμηττό για τον εντοπισμό ενός 14χρονου αγοριού.

Βρέθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ και ο τρίτος 14χρονος που είχε χαθεί στην περιοχή του Υμηττού. Ο 14χρονος είχε ανέβει στο βουνό από την Ηλιούπολη, μαζί με άλλους δύο φίλους του και όταν ξέσπασε η κακοκαιρία, τα ίχνη του χάθηκαν.

Οι δύο φίλοι του, που βρέθηκαν νωρίτερα, ενημέρωσαν τις αρχές.

Μεγάλη επιχείρηση στήθηκε για τον εντοπισμό του 14χρονου αγοριού, το οποίο χάθηκε στην περιοχή του Υμηττού, από την Πυροσβεστική και την Αστυνομία. Ο 14χρονος ρουμανικής κατατωγής είχε μεταβεί στο βουνό από την Ηλιούπολη μαζί με άλλους δύο 14χρονους, οι οποίοι, αρχικά, επίσης δηλώθηκαν αγνοούμενοι, αλλά εντοπίστηκαν από τις ειδικές ομάδες αναζήτησης.

Τα δύο παιδιά εντοπίσθηκαν σώα, λίγο μετά τις οκτώμισι, ωστόσο δεν βρέθηκε μαζί τους ο τρίτος 14χρονος.

Το παιδί αυτό είχε ξεκινήσει με τα άλλα δύο από την Ηλιούπολη για να πάνε στο βουνό. Κάποια στιγμή χάθηκαν γεγονός που σήμανε συναγερμό σε αστυνομία και Πυροσβεστική. Μάλιστα τα παιδιά κάλεσαν το 112 με αποτέλεσμα να δoθεί το στίγμα τους ανάμεσα σε Υμηττό και Παιανία και να σπεύσουν δυνάμεις στο σημείο.

Οι δύο έφηβοι επικοινώνησαν με τον πατέρα τους, ενώ για το συμβάν ενημερώθηκε και ο πρόεδρος του ΣΠΑΥ Γιάννης Κωνσταντάτος ο οποίος έδωσε εντολή να κινηθούν προς το σημείο και οι εθελοντικές ομάδες του Συνδέσμου. Τα παιδιά εντοπίστηκαν λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ.

Όπως έγινε γνωστό, μαζί τους βρισκόταν και το τρίτο παιδί, με το οποίο κάποια στιγμή χωρίστηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί που αγνοείται είναι ρουμανικής καταγωγής και όταν ξεκίνησε η κακοκαιρία, ο 14χρονος είπε ότι θα φύγει μόνος του.

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό του, στην οποία αρχικά μετείχαν 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα, καθώς και ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 1ης ΕΜΑΚ. Στη συνέχεια, και ενώ οι συνθήκες είναι εξαιρετικά δυσμενείς, οι δυνάμεις αναζήτησης ενισχύθηκαν από τις γύρω περιοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ